Witam serdecznie!
Planujemy zakupić motopompę szlamową. Proszę o radę, którą pompę wybrać. Osobiście zainteresowały mnie następujące modele:
1) HONDA WT30X
2) KOSHIN KTH-80X (proszę zwrócić uwagę na silnik Hondy jak w modelu wyżej a cena pompy dużo niższa)
3) Subaru PTX 301T
Co sądzicie - którą najlepiej wybrać? Chodzi zarówno o jakość jak i o cenę. Czy ktoś z Was użytkuje w/w pompy? Myślimy nad wyborem pozycji 2 -silnik Hondy, ale nie wiem jak z jakości pompy. Czy jednak postawić na Hondę?
Pozdrawiam
HONDA CZY KOSHIN A MOŻE SUBARU???
-
Topic author - Posty: 38
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: HONDA CZY KOSHIN A MOŻE SUBARU???
Witam.
Używamy u mnie w jednostce HONDY 30 i jesteśmy jak dotychczas zadowoleni. Problemów w zasadzie nie było poza okresową wymianą oleju no i jeden z druhów był za silny i przy rozruchu urwał linkę a tak poza tym to bardzo sobie ją chwalimy(poza wagą
). Jeśli można to jak zakupicie KOSHINA to proszę o info jak się sprawuję ponieważ mamy zamiar zakupić jeszcze jedną pompę i myślimy o KOSHIN lub HONDA. pozdrawiam.
Używamy u mnie w jednostce HONDY 30 i jesteśmy jak dotychczas zadowoleni. Problemów w zasadzie nie było poza okresową wymianą oleju no i jeden z druhów był za silny i przy rozruchu urwał linkę a tak poza tym to bardzo sobie ją chwalimy(poza wagą

-
- OSP (gm., woj.): woj. małopolskie
- Status: Offline
Re: HONDA CZY KOSHIN A MOŻE SUBARU???
Osobiście posiadamy Subaru, pierwszy raz od 4 lat po tej powodzi musiała jechać na serwis (mieliła wodę nie pompowała - wymiana wirnika pomogła), poza tym nic tylko lać i pompować, bardzo wysoka jakość pompy. Koshin produkuje pompy dla Hondy więc różnica między WT a Koshinem leży w cenie - Koshina mieliśmy wypożyczonego podczas powodzi i sprawował się niesamowicie dobrze także jak najbardziej polecam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam