Jestem członkiem zarządu OSP Opojowice. Jesteśmy zainteresowani kupnem samochodu lekkiego ratowniczo-gaśniczego. Posiadamy pewna sume pieniędzy jednak jeszcze mało. Proszę o informacje na temat dofinansowania z funduszy UE. Wiem że ten temat był już kiedyś poruszany ale może cos jeszcze wiecie. Proszę o informacje przykładowe wnioski adresy wszystko co może mi pomóc. Sami wiecie jak jest ciężko.
mój adres: ospopojowice@onet.eu
Ze strażackim pozdrowieniem Marcin
Dofinansowanie do zakupu auta dla OSP
-
Topic author - Posty: 24
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Dofinansowanie do zakupu auta dla OSP
.
Ostatnio zmieniony śr 12 kwie 2017, 12:38 przez Aniolt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Status: Offline
Re: Dofinansowanie do zakupu auta dla OSP
Niepotrzebnie zaczynasz nowy temat, skoro wiesz, że już był, trzeba było napisać w poprzednim wniosku.
Co do twojego problemu - pisz wnioski, prośby do Gminy, powiatu, województwa (tylko napisz rzeczowe uzasadnienie), dalej - firmy działające w waszej okolicy - też czasem można coś wyciągnąć proponując im na przykład reklamę, baner na waszej stronie internetowej (jeśli macie), bądź gdzieś na remizie (można stworzyć miejsce, gablotkę na reklamy sponsorów). Możliwości jest dużo - trzeba tylko żeby ktoś za tym pochodził.
Pozdrawiam.
Co do twojego problemu - pisz wnioski, prośby do Gminy, powiatu, województwa (tylko napisz rzeczowe uzasadnienie), dalej - firmy działające w waszej okolicy - też czasem można coś wyciągnąć proponując im na przykład reklamę, baner na waszej stronie internetowej (jeśli macie), bądź gdzieś na remizie (można stworzyć miejsce, gablotkę na reklamy sponsorów). Możliwości jest dużo - trzeba tylko żeby ktoś za tym pochodził.
Pozdrawiam.