PO5 i szyny
-
Topic author - Posty: 54
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
PO5 i szyny
Witam!
Niestety jestem z dala od domu i nie mam jak sprawdzić wymiarów PO5 otóż chodzi mi dokładnie o zmierzenie szerokości od rączki do rączki następny wymiar to długość również mierzona od końca do początku przy złożonych rączkach oraz wysokość od najwyższego punktu do samego podłoża. Liczę na waszą pomoc druhowie. Druga prośba dotyczy półek na szynach (coś takiego jak na zdjęciu 1) otóż ma ktoś z was namiary na firmę osobę która się tym zajmuje i orientacyjny koszt jednej takiej półeczki. A może ktoś sam taka zrobił? Te informacje są mi potrzebne do zrobienia projektu zabudowy. Z góry dziękuje za pomoc
Niestety jestem z dala od domu i nie mam jak sprawdzić wymiarów PO5 otóż chodzi mi dokładnie o zmierzenie szerokości od rączki do rączki następny wymiar to długość również mierzona od końca do początku przy złożonych rączkach oraz wysokość od najwyższego punktu do samego podłoża. Liczę na waszą pomoc druhowie. Druga prośba dotyczy półek na szynach (coś takiego jak na zdjęciu 1) otóż ma ktoś z was namiary na firmę osobę która się tym zajmuje i orientacyjny koszt jednej takiej półeczki. A może ktoś sam taka zrobił? Te informacje są mi potrzebne do zrobienia projektu zabudowy. Z góry dziękuje za pomoc
- Załączniki
-
- zdjęcie szyn o jakie mi chodzi
- vw.JPG (89.71 KiB) Przejrzano 5119 razy
-
- po5.JPG (30.73 KiB) Przejrzano 5119 razy
"Bo tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia"
Re: PO5 i szyny
http://www.dabrowanarodowa.osp.org.pl/samochody.htm tutaj chłopaki mają opis takiej maszyny tylko tak troche niżej musisz zejść
-
Dzięki serdeczne to pierwszy problem mam z głowy
-
- OSP (gm., woj.): rudzienko,Dobre,mazowieckie
Witam, zabudowy wykonuje firma JADAR z Otwocka k/Warszawy
-
Dzięki kohen
ogólnie ceny są porażające więc będę zmuszony sam to zrobić

-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
Z tego co wiem, Jadar właśnie nie ma bardzo wysokich cen, ale może się coś zmieniło od momentu karosacji mojego Transita. Tak czy siak polecam firmę.
-
Bonk a mógłbyś mi powiedzieć ile Cię ta karosacja kosztowała?
ja do jadaru to mogę najwyżej taczkę wysłać do karosacji po tym jak spiep... naszego busa a kosztowało to "tylko" 33tys.nie wiem,może nasz był taki grat ale wiem jedno,żadne auto od nas tam już nie pojedzie
-
Każdą robotę trzeba dopilnować, a nie narzeka się po fakcie.Józek22 pisze:ja do jadaru to mogę najwyżej taczkę wysłać do karosacji po tym jak spiep... naszego busa a kosztowało to "tylko" 33tys.nie wiem,może nasz był taki grat ale wiem jedno,żadne auto od nas tam już nie pojedzie
Tutaj zdjęcie zabudowy wykonanej przez firmę Jadar na T4 (kliknij aby powiększyć):

łatwo powiedzieć,trudniej wykonać,samochód jest własnością gminy i oni za niego płacili połowę(reszta poszła z dotacji) ,a teraz my dostajemy po uszach że tak auto się sypie,u was widzę jest super,mam tylko pytanie kiedy to zrobili,u nas od początku była lipa i ja swojej oceny co do karosacji nie zmienię,a co do dopilnowania,sorki ale zaprowadza sie auto do profesjonalnej firmy więc to oni powinni chyba doradzić co i jak a nie zrobić na odp. tak że na podest nam nawet po5 sie nie mieści tylko trzeba wsówać z podniesioną jedną stroną
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
10 tys nas kosztowała 

-
-
Karosacja na przełomie 2009 i 2010r.Józek22 pisze:tylko pytanie kiedy to zrobili?
naszego robili na przełomie stycznia i lutego 2010,
,jak zrobię fotki to wrzuce i sami ocenicie

-
- OSP (gm., woj.): Proboszczów (pielgrzymka, Dolnośląskie)
kolego jak możesz prześlij więcej fotek waszego T4- my mamy po policyjny i sami uzbrajamy
Dzieki i Pozdrawiam
Dzieki i Pozdrawiam