Motorola P 185
-
Topic author - Posty: 26
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Motorola P 185
Witam, mam pytanie do kogoś kto się zna, lub miał styczność z takim sprzętem. Chodzi mi o to iż zamierzamy w jednostce kupić radiostacje nasobną i szukam czegoś ciekawego. Dlatego też moje pytanie czy Motorola P 185 jest godna zakupu. Cena jest niska jak na taki sprzęt (800zł), stąd trochę obawa czy nie jest to sprzęt kiepski. Wcześniej myślałem też o Motoroli CP 180, a że jest ona ok 200 zł droższa chciałbym usłyszeć opinie na temat P 185. Pozdrawiam
Re: Motorola P 185
Ja na twoim miejscu przejechał bym się do PSP u nich jest kwatermistrz i bym go się zapytał. Na pewno powie wam jaki sprzęt oni używają i co może polecić.
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
my dwa lata temu kupowaliśmy p 165 bodajże ale już nam wtedy gosciu mówił że pomału przechodzą na cyfrowe wiec warto przejśc sie do psp
Witam!
U nas w jednostce pracujemy na P165 i działają bez zarzutu -wystarczająca ilość kanałów, czysty odbiór itp. Co do cyfrowych radiotelefonów... cóż jeden to koszt ok 2500 złotych. Myślę, że tak szybko nie będą standardem w jednostkach OSP...
U nas w jednostce pracujemy na P165 i działają bez zarzutu -wystarczająca ilość kanałów, czysty odbiór itp. Co do cyfrowych radiotelefonów... cóż jeden to koszt ok 2500 złotych. Myślę, że tak szybko nie będą standardem w jednostkach OSP...
-
Dzięki za informacje, my raczej o cyfrowych nie myślimy bo chodzi nam o zaoszczędzenie pieniędzy, więc raczej padnie na którąś z radiostacji jakie podałem w pierwszym poście. Gdyby ktoś był wstanie porównać CP 180 i P 185 i podać argumenty za którąś z nich byłbym wdzięczny.
U nas ostatnio jednostki przechodzą na radiostacje firmy HYT, są to tańsze odpowiedniki Motoroli i sporo tańsze. U nas sobie chwalą 

Motorola P 185 jest naprawdę dobra i cena też jest ok.
Ostatnio zmieniony czw 06 gru 2012, 21:25 przez wujo2010, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Podajcie mi konkretny model radiotelefonu HYT, z których korzystacie. Z góry dzięki.
tc 780 i tc 620