Ponieważ ostatnio zauważyłem dość ciekawe rozwiązanie jakie zostają "tworzone" na nowych zabudowach aut to skrzynki. Chciałbym podobnie jak w nowych autach wdrążyć ten plan w życie, mam do dyspozycji ów ok.10 skrzynek. I zastanawiam się co tak naprawdę dobrze "Leży" w tych skrzynkach ,czyli jaki sprzęt macie trzymany w takich skrzynkach. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź
Nowe Auta-pytanie o wyposażenie-Skrzynki
-
kulek44
Topic author - Posty: 71
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
- Status: Offline
Nowe Auta-pytanie o wyposażenie-Skrzynki
Witam druhów,
Ponieważ ostatnio zauważyłem dość ciekawe rozwiązanie jakie zostają "tworzone" na nowych zabudowach aut to skrzynki. Chciałbym podobnie jak w nowych autach wdrążyć ten plan w życie, mam do dyspozycji ów ok.10 skrzynek. I zastanawiam się co tak naprawdę dobrze "Leży" w tych skrzynkach ,czyli jaki sprzęt macie trzymany w takich skrzynkach. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
osp_chrząblice
Re: Nowe Auta-pytanie o wyposażenie-Skrzynki
Witam,
fajnie sprawdza się to do trzymania kombinezonu pszczelarskiego, woderów, sprzetu do stabilizacji, łańcuchy, drobny sprzęt burzący. Wszystko zależy jakiej wielkości masz te skrzynie i jaki sprzęt posiadasz bo tak naprawdę możesz wpakować tam wszystko
fajnie sprawdza się to do trzymania kombinezonu pszczelarskiego, woderów, sprzetu do stabilizacji, łańcuchy, drobny sprzęt burzący. Wszystko zależy jakiej wielkości masz te skrzynie i jaki sprzęt posiadasz bo tak naprawdę możesz wpakować tam wszystko
"Bo tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia"
-
kulek44
Dziękuje jeszcze jakieś Ciekawe rozwiązania? Odnośnie stroju pszczelarskiego, stroju lodowego+kapoki traktujecie to jako sprzęt "sezonowy" czy czy podstawowy na aucie,czyli wozicie cały czas? Ponieważ nasze Iveco to pierwszy wyjazd chcielibyśmy aby miał jak najwięcej sprzętu , przy czym po układany w skrzynkach które w pewien sposób pozwalają na transport tego sprzętu
Pozdrawiam Kulek
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
osp_chrząblice
Pszczelarski jak najbardziej sezonowo
reszta ciągle jeździ na aucie bo wiadomo, że bywa różnie.
"Bo tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia"
-
Grzesiek
- OSP (gm., woj.): Brzeg Dolny / Dolnośląskie
Do skrzynek możecie wsadzić m.in. zapasowe maski do AODO, zatrzaśniki, pasy bojowe, linki asekuracyjne, pachołki składane.. 
-
Fistach
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Oprócz tego co koledzy napisali to:
pasy spinające
szakle
zawiesia pasowe
szelki bezpieczeństwa
karabinki
lonże
zestaw kominiarski
zestawy drewna do stabilizacji
pasy spinające
szakle
zawiesia pasowe
szelki bezpieczeństwa
karabinki
lonże
zestaw kominiarski
zestawy drewna do stabilizacji
-
kulek44
Jeśli chodzi o zapasowe maski aodo,to akurat mamy na to miejsce iż każdy Uchwyt Na aparat ma na to specjalne miejsce, mimo to dzięki za odpowiedzi na pewno się przydadzą przy układaniu "Auta" i zrobienia w nim porządku na zabudowie. Właśnie myślałem o zestawie kominiarskim, linka, kula kominiarska i gdzieś wkomponować sito. Jeśli uda mi się to w lutym wszystko ładnie poskładać w skrzynki,mam nawet juz naklejki do skrzynek
to na pewno się pochwalę w Tym temacie, Dzięki