zapytanie o świadectwo CNBOP

Ciekawostki i nowości sprzętowe oraz problemy dotyczące sprzętu używanego w Strażach Pożarnych.

Topic author
majster998
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Dygowo, Zachodniopomorskie
Status: Offline

zapytanie o świadectwo CNBOP

Post autor: majster998 »

Witam. Strasznie nurtuje mnie pytanie odnośnie świadectwa dopuszczenia dla wentylatorów oddymiających. Ktoś mądry bądź nie powiedział mi nie dawno, że owy wentylator musi posiadać takie świadectwo. Jednak na stronach ze sprzętem strażackim nie ma wzmianki ze wentylator posiada świadectwo dopuszczenia CNBOP. Jak jest u was z tym, albo jakie macie zdanie bądź wiedzę na ten temat.

Druga rzecz, o którą chciałem zapytać to co sądzicie o wentylatorze firmy Fogo WM22000, który kosztują grosze, a parametry są dość dobre jak na tej klasy sprzęt. Wojsko ponoć ma takie na swoich Iveco dostarczonych przez PS Szczęśniak.

kornecki

Re: zapytanie o świadectwo CNBOP

Post autor: kornecki »

eljotnes

Post autor: eljotnes »

majster998 pisze:Witam. Strasznie nurtuje mnie pytanie odnośnie świadectwa dopuszczenia dla wentylatorów oddymiających. Ktoś mądry bądź nie powiedział mi nie dawno, że owy wentylator musi posiadać takie świadectwo. Jednak na stronach ze sprzętem strażackim nie ma wzmianki ze wentylator posiada świadectwo dopuszczenia CNBOP. Jak jest u was z tym, albo jakie macie zdanie bądź wiedzę na ten temat.

Druga rzecz, o którą chciałem zapytać to co sądzicie o wentylatorze firmy Fogo WM22000, który kosztują grosze, a parametry są dość dobre jak na tej klasy sprzęt. Wojsko ponoć ma takie na swoich Iveco dostarczonych przez PS Szczęśniak.
jaki sprzęt musi mieć świadectwo CNBOP
http://www.abc.com.pl/du-akt/-/akt/dz-u-10-85-553

Topic author
majster998
OSP (gm., woj.): Dygowo, Zachodniopomorskie

Post autor: majster998 »

i wszystko już wiem. dzięki bardzo kolego. temat do zamknięcia :)
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat