Proszę o odpowiedzi i dziękuje z góry za poświęcony czas na odpowiedz

Witam,michcio1521 pisze:U nas w gminie jedno OSP ma takiego Atego tylko GCBA zabudowa bardzo ładna i zarazem praktyczna strażak który to robił i projektował dla swojej jednostki spędził nie jedną godzinę na przemyśleniu gdzie co zamocować a pracuje w PSP więc wie co jest potrzebne z tego co wiem teraz komendanci z JRG z Krakowa przyjeżdżają do nich i podpatrują żeby coś poprawić w swoich wozach. Masz zdjęcia na http://www.czerwonesamochody.com wystarczy wpisać czułówek
Pozdrawiam
Może i ja się wypowiem jeśli pozwoliciemichcio1521 pisze:Mały kontratak
6.Mało sprzętu to co byś chciał jeszcze włożyć na ten samochód , czego Ci na nim brakuje??
...
8.Jak masz dobrą zabudowę co według Ciebie jest lepsza od tej to proszę Cie bardzo masz takie prawo żyjemy w kraju gdzie dozwolona jest wolność słowa i można wypowiadać swoje opinie na różne tematy ale bądź tak dobry i pomóż koledze który jest w potrzebieZarzuć coś a wtedy ja też wyrażę swoje zdanie i może pochwale kto wie
Jasna sprawa. Swoją drogą dlaczego chcieliście zbiornik o takiej dużej pojemności?michcio1521 pisze:Panowie nie chce mi się już więcej z wami sprzeczać od nośnie zabudowy tak jak wcześniej powiedziałem każdy ma inne potrzeby i każdy by inaczej zrobił dla mnie to rozmieszczenie sprzętu na samochodzie jest bardzo dobre wy jak się nie zgadzacie to macie takie prawo![]()
To okmichcio1521 pisze:A co pisałeś od nośnie sprzętu takim jak mostki przejazdowe , aparaty , hełmy , mierniki gazowe, szelki bezpieczeństwa , torba medyczna , klucze to one znajdują się w takich miejscach jak kabina, niebieskie pojemniki , szafki w garażu (hełmy)
A ja widziałem - i jest to genialny patent - chociaż sam wózek kosztuje około 10 000 zł a do tego węże i co tam jeszcze będzie trzeba.michcio1521 pisze:a ten sprzęt jak wspomniałeś węże w kasetonach to wgl w Polsce mało co do spotkania sam osobiście nie widziałem samochodu z takim rozwiązaniem , wózek wężowy też by się nie przydał więc go po prostu tam nie ma
No tu się zgodzę w tym kraju ciągle wodę się dowozi - a potem tłumaczenie, że brakowało wody pomimo że 2 km dalej rzeka lub stawmichcio1521 pisze:Jest jeszcze iveco lekki samochód z zbiornikiem wody 1000 l :)A jeśli chodzi o zbiornik na atego to w miejscowości różnie to bywa z działającymi hydrantami a wody przy pożarze domu czy stodoły nigdy za małoZ tym wózkiem to nie mówię że to zły pomysł ale tak naprawdę ja jeszcze się nie spotkałem w takiej sytuacji żeby była konieczna użycie