piszę na Waszym forum w dość nietypowej sprawie

Mianowicie szukam pożarniczego żuka. Jestem ze Śremu koło Poznania. Rzeczony Żuk potrzebujemy by móc nim pojechać na rajd samochodowy złombol. Ideą Złombolu jest przejechanie trasy z Katowic do Istambułu. tak, tak do Istambułu. Zebraliśmy już załogę. Teraz szukamy samochodu. Cały zamysł Złombolu opiera się o to, że my jako załoga znajdujemy sponsorów, którzy wpłacają pieniądze na domy dziecka, a w zamian mogą nakleić naklejki, że dali kasę na nasz samochód. Pomysł jest szalony. Wiem
 ale tylko szalone pomysły się udają, a jak jeszcze zabierają się za to pozytywnie zakręceni ludzie na pewno się uda
 ale tylko szalone pomysły się udają, a jak jeszcze zabierają się za to pozytywnie zakręceni ludzie na pewno się uda  W zeszłym roku dla dzieciaków zostało zebrane przeszło 43 tys. złotych
 W zeszłym roku dla dzieciaków zostało zebrane przeszło 43 tys. złotych  Chętnie odkupimy za rozsądne pieniądze Żuka
 Chętnie odkupimy za rozsądne pieniądze Żuka  Sami za niego płacimy. Chcemy zrobić coś dla dzieciaków, a od tego czy znajdziemy samochód zależy czy uda na m się to zrobić.
 Sami za niego płacimy. Chcemy zrobić coś dla dzieciaków, a od tego czy znajdziemy samochód zależy czy uda na m się to zrobić.Jeżeli będziecie mieli Państwo jakieś informacje na temat takiego Żuka
 mój numer telefonu: 501953467 i mail obimen@wp.pl
 mój numer telefonu: 501953467 i mail obimen@wp.plJeszcze link do strony Złombolu==> www.zlombol.pl
Pozdrawiam
Bartek Obrzut