kupię żuka nietypowe ogłoszenie :)

Topic author
Obi
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

kupię żuka nietypowe ogłoszenie :)

Post autor: Obi »

Witam,
piszę na Waszym forum w dość nietypowej sprawie :)
Mianowicie szukam pożarniczego żuka. Jestem ze Śremu koło Poznania. Rzeczony Żuk potrzebujemy by móc nim pojechać na rajd samochodowy złombol. Ideą Złombolu jest przejechanie trasy z Katowic do Istambułu. tak, tak do Istambułu. Zebraliśmy już załogę. Teraz szukamy samochodu. Cały zamysł Złombolu opiera się o to, że my jako załoga znajdujemy sponsorów, którzy wpłacają pieniądze na domy dziecka, a w zamian mogą nakleić naklejki, że dali kasę na nasz samochód. Pomysł jest szalony. Wiem :) ale tylko szalone pomysły się udają, a jak jeszcze zabierają się za to pozytywnie zakręceni ludzie na pewno się uda :-) W zeszłym roku dla dzieciaków zostało zebrane przeszło 43 tys. złotych :) Chętnie odkupimy za rozsądne pieniądze Żuka :) Sami za niego płacimy. Chcemy zrobić coś dla dzieciaków, a od tego czy znajdziemy samochód zależy czy uda na m się to zrobić.
Jeżeli będziecie mieli Państwo jakieś informacje na temat takiego Żuka :) mój numer telefonu: 501953467 i mail obimen@wp.pl
Jeszcze link do strony Złombolu==> www.zlombol.pl
Pozdrawiam
Bartek Obrzut