"Wypożyczenie" samochodu dla OSP
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
- Status: Offline
Re: "Wypożyczenie" samochodu dla OSP
Witam też proszę o jakieś dane kontaktowe na marcino172@interia.pl
Witam.
Jaki kosz orientacyjny wynajęcia samochodu mam na myśli GBA? Co to za wóz bojowy?
Pozdrawiam
radek
Jaki kosz orientacyjny wynajęcia samochodu mam na myśli GBA? Co to za wóz bojowy?
Pozdrawiam
radek
Wszystkich chętnych tematem zapraszam na PW, po świętach jadę do Niemiec, to porobię zdjęcia i zainteresowanym podeśle.
-
Gdzieś kiedyś czytałem że na samochodach bojowych niewolno umieszczać reklam.
W Takim razie, napisz list do komendy głównej z zażaleniem. Osobiście na galerii CzerwoneSamochody.com widywałem zdjęcia samochodów z reklamami "Dar Platformy obywatelskiej RP" "Dar Banku PKO" "www.nazwa firmy .pl" "Sorbenty tel *********" "Firma budowlana ********". Nie będę pisał wszystkich przykładów bo jest masa tego na w/w galerii. Nie chcesz, nie korzystaj z mojej oferty nikt ci nie każe...
-
- OSP (gm., woj.): Nowa Wieś woj Pomorskie
- Kontakt:
Taaa, jeszcze bardzo często jest napisane Bocar, Wawrzaszek, Stolarczyk...Welcome pisze:W Takim razie, napisz list do komendy głównej z zażaleniem. Osobiście na galerii CzerwoneSamochody.com widywałem zdjęcia samochodów z reklamami "Dar Platformy obywatelskiej RP" "Dar Banku PKO" "www.nazwa firmy .pl" "Sorbenty tel *********" "Firma budowlana ********". Nie będę pisał wszystkich przykładów bo jest masa tego na w/w galerii. Nie chcesz, nie korzystaj z mojej oferty nikt ci nie każe...
Wiesz co to jest reklama? Poczytaj sobie: http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=3690
W takim razie proszę o zamkniecie tematu. Dalsza rozmowa na temat wypożyczenia wozu nie ma sensu. Pozdrawiam, i życzę Wesołych Świąt..
-
- OSP (gm., woj.): Jawornik Polski,podkarpackie
Witam jestem bardzo zainteresowany tą propozycją ,bardzo chętnie bym sie z panem skontaktował
Na jakich zasadach to dziala ,proszę o zdjęcia wozów średnich bojowych na adres: damianbudnik@vp.pl
Na jakich zasadach to dziala ,proszę o zdjęcia wozów średnich bojowych na adres: damianbudnik@vp.pl
-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
Jak już temat został odświeżony, to mam pytanie czy posiada Pan już zdjęcia tych autek?
-
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
Witam
Ja również był bym zainteresowany. Proszę o kontakt marcino172@interia.pl
Ja również był bym zainteresowany. Proszę o kontakt marcino172@interia.pl
ja również jestem zainteresowany. mój mail osp.warnino@op.pl
-
- OSP (gm., woj.): Bolków, Dolnyśląsk
Witam. Proszę o przedstawienie jakiejś oferty abym mógł pujść z tym do mojego burmistrza. Interesuje mnie jakieś GBA. Adres r_maselbas@o2.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
... a ósmego dnia Bóg stworzył strażaka...
-
- OSP (gm., woj.): Miękinia, dolnośląskie
Moja jednostka zainteresowana była by autem typu GBA , jeżeli można proszę o przesłanie zdjęć na adres intis1@vp.pl
Moja jednostka zainteresowana jest autem typu GBA , proszę podesłac fotki na malienki1@o2.pl dzieki z góry.
-
- Kontakt:
wy to jesteście analfabetami ?? gość napisał że temat do zamkniecia, a jak macie jakieś niejasności to PW albo ikonka koperty czyli mail, a nie jak małe dzieci