sprzedam hełmy rosenbauer

Awatar użytkownika

GLM
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Długa Koscielna
Status: Offline

Re: sprzedam hełmy rosenbauer

Post autor: GLM »

Fireserwis pisze:Widać jak bardzo chcesz mieć rację..za wszelką cenę rzeklbym...w tym linku był nr dopuszczenia dla hełmu Rosenbauera i po go wysłałem..myślę że dobrze odczytałeś moje intencje...powiem tak przenieś swoje mądrości do innego działu bo tu sie sprzedaje i kupuje i trzeba tych co to robią szanować....ja kończę tę dyskusję w tym miejscu i tak na koniec Rosenbauer to nie 40 a 145 lat tradycji ..

na koniec do poczytania ...

http://www.advantageaustria.org/interna ... l-.pl.html

Miłego wieczoru
jak ja pamiętam będąc w staży TAK NAPISAŁEM """ od 40 lat jak ja pamiętam """ i tu nie chodzi o jakieś mądrości kol. tylko niech nikt nie wciska ludziom staroci co już jest wycofane z użytku z Niemczech/ Austrii czy innego kraju , kupił to za 1 euro i chce sprzedający komuś? narobić kłopotu ?wrazie nie szczęścia, zastanów się co miałem namyśli :!:
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż

Adam.Kobylka
OSP (gm., woj.): Osp Dobrzec, Kalisz, Wielkopolskie

Post autor: Adam.Kobylka »

Mówicie że Kalisz to nie ta półka.. Zakupcie nowe Vulcany to pogadamy..

sslawek77
Kontakt:

Post autor: sslawek77 »

GLM po co zasmiecasz temat sprzedającemu ? Chce sprzedac to zamiescił w odpowiednim dziale, to jest kazdego indywidualne podejscie czy kupi czy nie.
Awatar użytkownika

GLM
OSP (gm., woj.): Długa Koscielna

Post autor: GLM »

widzę że tu nie ma sensu zaglądać na te forum
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż

Misza13
OSP (gm., woj.): OSP Wielkopolska

Post autor: Misza13 »

Z treści twoich wypowiedzi Kolego "GLM" wnioskuję że dostajesz prowizję z CNOBP skoro tak zaciekle bronisz tej "chorej"instytucji. Nikt Mi nie wmówi że sprzęt a już szczególnie nowy od renomowanych firm a taką bez wątpienia jest Rosenbauer jest gorszy albo niemożna go używać bo nie ma CNOBP. Ludzie nie dajmy się zwariować, np. rękawice Safe Grip II (rewelacyjne zresztą) nie dostaną atestu bo ..... odblaski nie takie, trzeba odpruć. Ta instytucja w moich oczach jest skompromitowana do cna. Jesteśmy w Uni więc produkt zgodny z normą unijną, przebadany w labo o którym CNOBP może tylko pomarzyć, może i powinien być używany chociażby dla Naszego Własnego Bezpieczeństwa :|
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat