Osobiście mi nie potrzebne ale po co ma do "obcych" iść jak ktoś z firmy może mieć pożytek z tego
W razie wątpliwości to nie mam nic wspólnego ze sprzedającym. Jak ktoś sie zdecyduje kupić to również oferuję swoją pomoc w przeprogramowaniu tych radiotelefonów z tym że trzeba by do mnie podjechać albo podesłać je
Zależy o którą datę pytasz?
Bo ja nie jestem pierwszym właścicielem...
U mnie nie ma roku a podejrzewam że radio zostało zakupione w okolicach kwietnia 2001 roku, bo przez moim zakupem było wtedy programowane ostatni raz i podejrzewam że pierwszy zresztą A co do daty produkcji to nie mam bladego pojęcia, mogło być nawet i w 99 roku w co wątpie troche
Dodam jeszcze że jutro będę dysponował dwoma dodatkowymi Motorolami GP360. San ich jest lepszy niż tej co obecnie jest wystawiona na aukcji.
Cena: 750zł/szt.
Jeśli ktoś nie wie o jaki radiotelefon chodzi to wstawiam obrazek:
(Oczywiście antena może być innego kształtu a nie taka jak na foto - także na to proszę nie zwracać uwagi)
Także sprzęcik już mam.
Stan: nówki, wyjęte z opakowania celem sprawdzenia. Cena jak podałem: 750zł. Dodam że akumulatory są to te większej pojemności (oczywiście oryginalne). Więcej info oraz fotki proszę pisać lub dzwonić.
Żeby nie zakładać kolejnego tematu i zaśmiecać forum niepotrzebnie to kolejną moją ofertą są radiostacje samochodowe: GM300 oraz GM360.
Info na temat pierwszego radiotelefonu można zaczerpnąć z aukji: http://www.allegro.pl/item345089162_mot ... w_bcm.html
Oraz zapraszam do licytacji. Dla strażaków cena kup-teraz wynosi: 350zł.
A co do GM360 (2 sztuki). To aukcję wystawię w niedziele bądź poniedziałek. A podstawowe informacje to: 255 kanałów, 25W mocy, stan: nówka.
Niestety na sprzęt który sprzedaje nie mam możliwości wystawienia faktury... Ewentualnie mogę spisać umowę kupna-sprzedaży - tak jak ma to miejsce przy zakupie używanego pojazdu, ale nie wiem czy komuś (mam na myśli OSP głównie) pomoże.