Sprzedam spodnie od Ubrania Specjalnego Popularnego USP 2-2 produkcji Go West . Długości 170 - 176 w pasie 100 - 106. Stan spodni oceniam na bardzo dobry znikomo używane jako zapasowe. Cena jaka mnie interesuje to 150 zł.Więcej zdjęć prześle na mail. Zainteresowani pisać marcino172@interia.pl
Sprzedam mundur koszarowy czarny. Mundur nosi ślady użytkowania ale nie jest zniszczony.Zdjęcia zainteresowanym prześlę na maila. Cena za mundur bez kamizelki 120 zł. kontakt marcion172@interia.pl
Spodnie Ubrania Specjalnego
-
Topic author - Posty: 111
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
- Status: Offline
Spodnie Ubrania Specjalnego
Ostatnio zmieniony ndz 05 cze 2011, 15:32 przez marcin OSP, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
Re: Spodnie Ubrania Specjalnego
Ja spróbuję Ci wytłumaczyć (sam też nie wiedziałem, ale udało mi się to rozpracować).marcin OSP pisze: Niestety nie wiem jak się dodaje zdjęcia może ktoś pomoże i wytłumaczy albo mu prześlę na maile i on dołączy.
niestety geniuszem komputerowym nie jestem.
1. Po wpisanie tekstu posta, przyjrzyj się ramce na dole - nad słowami "wyłącz BB code" masz zakładki:
pierwsza to opcje do tekstu, druga to opcje dodawania plików (to Ciebie właśnie interesuje!), natomiast trzecia to dodawanie ankiety.
2. Więc skupiamy się na dodawaniu plików - czyli drugiej zakładce.
3. Klikamy "przeglądaj" i jesteś w zawartości swojego komputera.
4. Pamiętaj, aby zdjęcie, które chcesz dodać było odpowiednio zmniejszone, czyli broń Boże np. nie 2MB. Czyli musisz zmniejszyć rozmiar za pomocą jakiegoś programu np. VSO IMAGE RESIZER, lub zrobić fotkę komórką.
5. po zaznaczeniu fotki, którą chcesz dodać klikasz "dodaj plik"
6. Po wczytaniu pliku wciśnij "wstaw na linii"
7. Sprawdzasz tekst przez "podgląd"
8. Klikasz wyślij (tak jak przy normalnym poscie)
9. Gotowe!
-
Topic author - Posty: 111
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
Re: Spodnie Ubrania Specjalnego
Aktualne !!