Witam
Moja OSP chciała by kupić samochód typu GBA zbiornik wody min. 2 tyś 4x4 najlepiej Mercedes po 1990 roku. Z wyposażenia chcieli byśmy maszt oświetleniowy, szybkie natarcie, skrzynia biegów manualna. Może ktoś ma jakieś informacje bo na internecie nie ma nic rozsądnego. Rozpatrzymy też inne propozycje. Informacje proszę kierować na marcino172@interia.pl
Kupie samochód GBA
-
Topic author - Posty: 111
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
- Status: Offline
Kupie samochód GBA
Ostatnio zmieniony sob 25 lut 2012, 21:23 przez marcin OSP, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Kupie samochód GBA
Tu i tu poszukaj.
Jak masz konkretne pytania albo wymagania to pytaj.
PS: nie napinajcie się tak mocno na tego Mercedesa np. DAFy są tańsze a maja dużo tych samych podzespołów. Ja bym się skupiał na stanie pojazdu i jego wyeksploatowaniu.
Jak masz konkretne pytania albo wymagania to pytaj.
PS: nie napinajcie się tak mocno na tego Mercedesa np. DAFy są tańsze a maja dużo tych samych podzespołów. Ja bym się skupiał na stanie pojazdu i jego wyeksploatowaniu.
Sylwek
www.strazak.pl
www.strazak.pl
A jaka cena maksymalna ?
Nie głupim pomysłem jest kupić podwozie do zabudowy, ale trzeba trafić na okazje (my kupiliśmy podwozie Renault Premium 2002 rok za 50 tys zł)
Nie głupim pomysłem jest kupić podwozie do zabudowy, ale trzeba trafić na okazje (my kupiliśmy podwozie Renault Premium 2002 rok za 50 tys zł)
-
Topic author - Posty: 111
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
Dafa też oglądaliśmy i tez braliśmy go mocno pod uwagę ale jak zbieraliśmy brakującą część to został sprzedany.
Maksymalnie co możemy przeznaczyć to 200 tyś zł.
Maksymalnie co możemy przeznaczyć to 200 tyś zł.
-
- OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie
Osobiście proponował bym Star Mana 6x6. Samochód terenowy, wszędzie sobie poradzi, i można ładnie go zabudować
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"