Deska i Torba

Topic author
OSPGogolewo
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Dębnica Kaszubska, Pomorskie
Status: Offline

Deska i Torba

Post autor: OSPGogolewo »

Witam druhów. Poszukuję Deski ortopedycznej i Torby PSP R1. Może ma któraś z jednostek na zbyciu... gdzie bardzo się przyda. Oczywiście w rozsądnej cenie. Kontakt pw lub e-mail ospgogolewo@gmail.com
Awatar użytkownika

podymacz
OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie

Re: Deska i Torba

Post autor: podymacz »

Dobre :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika

fireman90

Post autor: fireman90 »

OSPGogolewo pisze: Torby PSP R1. Może ma któraś z jednostek na zbyciu..
Deski jeszcze nie znalazłem ale za nie całe 200 EUR można nabyć coś takiego http://www.feuerwehr.de/markt/anzeige.p ... =1&n=24206
ino co na to Józefów ?
Jajakobyły

ospglinik
OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie

Post autor: ospglinik »

nie chcę nikogo obrażać,wiem że powinniśmy z sobą współpracować i sobie pomagać wzajemnie ale niekiedy smieszą mnie takie prośby,jeśli my możemy coś zdobyć przez ciężką pracę ,i mamy to komuś później oddać bo ktoś niema chęci może z lenistwa albo myślenia że samo przyjdzie to tak się nie da .w dzisiejszych czasach wszystko kosztuje,a my dzięki ciężkiej pracy coś wreszcie mamy nikogo tu nie dyskryminuję ani nie mówię że nie pomóc ,ale każda jednostka ma ciężko,pozdrawiam ,a urażonych przepraszam jakby się tacy znależli

Topic author
OSPGogolewo
OSP (gm., woj.): Dębnica Kaszubska, Pomorskie

Post autor: OSPGogolewo »

Tylko że nie napisałem że oddać lub za cenę gratów... Chodzi o umiarkowaną cenę tych rzeczy... bo nowy sprzęt jest dla nas za drogi. A pytam na forum bo możliwe że jakaś jednostka bądź nawet osoba prywatna ma coś takiego i z chęcią by się pozbyła a przy okazji zarobiła trochę kasy.
Awatar użytkownika

podymacz
OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie

Post autor: podymacz »

Wątpię kolego. Jeżeli nawet ktoś ma ponad stan "deskę", to na pewno nie sprzeda. Gdy mamy przy akcji więcej poszkodowanych, to taka ekstra deska się przyda. Nawet jeśli jest zdekompletowana, to można dokupić pasy i już jest w pełni sprawna do użytku.
To samo z torbą.

Myślę że źle zadałeś pytanie. Wątpię aby ktoś Ci pomógł, nie mówię że ze złej woli. Próbujcie w KRUS-ie, może z funduszu sołeckiego, gminy, napiszcie o dotację do woj. zw. OSP. To są praktyczne drogi na pozyskanie takiego zestawu. pomyśl sam: nawet gdyby ktoś to był gotów Ci sprzedać, to jak myślisz - w jakim stanie i za ile? Większość sprzętu podlega okresowej wymianie - hydrożele, bandaże, opatrunki. To też spory koszt. Szkoda sobie tym zaprzątać uwagę.

Przeszukaj forum. Było sporo dyskusji o metodach pozyskiwania zestawu (nowego!) medycznego.
Awatar użytkownika

Darek-Naczelnik
OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie

Post autor: Darek-Naczelnik »

A ja powiem tak;
-widzę że masz internet---jesteś na forum
-wysil się--poszukaj napisz-poproś
Ja dla "swojej" jednostki nie wychodząc z domu pozyskałem od marca np:

500zł-- na ochronę p.poż z nadleśnictwa ---temat taki już był na forum
4 radiostacje nasobne-- do odbioru najpóźniej czwartek na 100% od służb mundurowych muszą zaprogramować (za darmo)
torba medyczna --za 3-4 tygodnie (potwierdzone pismem) ma być u nas z KRUSu
Deskę ortopedyczną osobiście odebrałem w czwartek od firmy zajmującej się transportem medycznym.

Ciężko ale nie mówię że się da.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat