OSP KONIE sprzeda Motopompa PO5

Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): OSP KONIE ,Pniewy,mazowsze
Kontakt:
Status: Offline

OSP KONIE sprzeda Motopompa PO5

Post autor: ospkonie »

Witamy
OSP KONIE Mam do sprzedania motopompę PO5 , (typ) PO5
CENA: 2000 Zł do negocjacji

Dane techniczne:
Motopompa PO-5 po tuningu.
Przygotowana na Specjalnie na zawody.
Zasysa wodę bez zasysacza po ok. 3-5s. Wodę zasysa i przetłacza na 80-ty metr
(2-odcinki w52+2 odcinki w75) w czasie 20s.

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie 2015, 18:10 przez ospkonie, łącznie zmieniany 8 razy.
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
Kontakt:

Re: OSP KONIE sprzeda Motopompa PO5

Oferta nadal aktualna
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
Kontakt:

odświeżam!! Nowa cena
Awatar użytkownika

seligow
OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
Kontakt:

Post autor: seligow »

A wytrzyma 10 min pompowania wody na pełnym gazie?
Starszy sikawkowy
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
Kontakt:

seligow pisze:A wytrzyma 10 min pompowania wody na pełnym gazie?
Myślę że z tym nie było by problemu :) My ją tylko raz używaliśmy i Babcia stoi już rok czasu nie uruchomiana

Jak coś to proszę dzwonić :)
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
Kontakt:

Odświeżam !! Cena troszkę poszła w dół

ospglinik
OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie

Post autor: ospglinik »

z zawodów tzw babcie już wycofują ,u nas zawody już były na jednej nowej motopompie,przynajmniej równo i sprawiedliwie ,ale sprzedać zawsze można jeszcze potrzebuja

michcio1521

Post autor: michcio1521 »

A jak wyglądała obsługa tej motopomy u was na zawodach bo jak była jedna dla wszystkich to rozumiem że podczas treningów nie mieliście możliwości sprawdzenia się . A ten kto puszczał wodę mógł się spóźnić 2 s i już po pierwszym miejscu :) Więc według mnie nie wiem czy to jest do końca sprawiedliwe jak jednostka nie ma do sprawdzenie i zapoznania z motopompa wcześniej a przynajmniej po5 mają wszystkie jednostki i przy odrobinie spędzonego czasu można z nią działać cuda tylko wiadomo potrzebne są chęci i zapał a nie którzy wolą z góry zwalić winne na pompę ale to już każdy decyduje i robi jak chce :D My od kilku lat zajmujemy czołowe miejsca na podium i to przy użyciu poczciwej babci tylko jak się zbliżają zawody siadamy przy niej i ją sprawdzamy ewentualnie coś poprawiamy jak tego wymaga. Według mnie uczciwie jest wtedy jak wszyscy posiadają u siebie na jednostce ten samo sprzęt a czy nowy czy stary to już kwestia danego regionu , bo przecież przed zawodami się spotykacie i ustalacie wspólnie regulamin i zasady zabawy :)
Pozdrawiam

ospglinik
OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie

Post autor: ospglinik »

michcio1521 pisze:A jak wyglądała obsługa tej motopomy u was na zawodach bo jak była jedna dla wszystkich to rozumiem że podczas treningów nie mieliście możliwości sprawdzenia się . A ten kto puszczał wodę mógł się spóźnić 2 s i już po pierwszym miejscu :) Więc według mnie nie wiem czy to jest do końca sprawiedliwe jak jednostka nie ma do sprawdzenie i zapoznania z motopompa wcześniej a przynajmniej po5 mają wszystkie jednostki i przy odrobinie spędzonego czasu można z nią działać cuda tylko wiadomo potrzebne są chęci i zapał a nie którzy wolą z góry zwalić winne na pompę ale to już każdy decyduje i robi jak chce :D My od kilku lat zajmujemy czołowe miejsca na podium i to przy użyciu poczciwej babci tylko jak się zbliżają zawody siadamy przy niej i ją sprawdzamy ewentualnie coś poprawiamy jak tego wymaga. Według mnie uczciwie jest wtedy jak wszyscy posiadają u siebie na jednostce ten samo sprzęt a czy nowy czy stary to już kwestia danego regionu , bo przecież przed zawodami się spotykacie i ustalacie wspólnie regulamin i zasady zabawy :)
Pozdrawiam
przed każdymi zawodami jeżdzimy do jednostki sąsiedniej i ćwiczymy na motopompie wiadome że nie ma szału 2 -3 razy ,ale nie liczy się stara czy nowa wszystko zależy od zgrania a tak to ćwiczymy na starej m 800.pozdrawiam

slawek.998

Post autor: slawek.998 »

ospkonie pisze:
Myślę że z tym nie było by problemu :) My ją tylko raz używaliśmy i Babcia stoi już rok czasu nie uruchomiana

Jeżeli od roku stoi nie uruchamiana to możesz ją sprzedać ale na złom.
Awatar użytkownika

artur_wyszonki
OSP (gm., woj.): OSP Wyszonki Kościelne (gm. Klukowo woj. podlaskie)

Post autor: artur_wyszonki »

ospglinik pisze:
michcio1521 pisze:A jak wyglądała obsługa tej motopomy u was na zawodach bo jak była jedna dla wszystkich to rozumiem że podczas treningów nie mieliście możliwości sprawdzenia się . A ten kto puszczał wodę mógł się spóźnić 2 s i już po pierwszym miejscu :) Więc według mnie nie wiem czy to jest do końca sprawiedliwe jak jednostka nie ma do sprawdzenie i zapoznania z motopompa wcześniej a przynajmniej po5 mają wszystkie jednostki i przy odrobinie spędzonego czasu można z nią działać cuda tylko wiadomo potrzebne są chęci i zapał a nie którzy wolą z góry zwalić winne na pompę ale to już każdy decyduje i robi jak chce :D My od kilku lat zajmujemy czołowe miejsca na podium i to przy użyciu poczciwej babci tylko jak się zbliżają zawody siadamy przy niej i ją sprawdzamy ewentualnie coś poprawiamy jak tego wymaga. Według mnie uczciwie jest wtedy jak wszyscy posiadają u siebie na jednostce ten samo sprzęt a czy nowy czy stary to już kwestia danego regionu , bo przecież przed zawodami się spotykacie i ustalacie wspólnie regulamin i zasady zabawy :)
Pozdrawiam
przed każdymi zawodami jeżdzimy do jednostki sąsiedniej i ćwiczymy na motopompie wiadome że nie ma szału 2 -3 razy ,ale nie liczy się stara czy nowa wszystko zależy od zgrania a tak to ćwiczymy na starej m 800.pozdrawiam
U nas ostatnio było na tohatsu, było jedno zebranie dla mechanikow dwa dni przed zawodami i jeszcze raz tłumaczyli w dniu zawodów, ale tam za bardzo do nauki nic nie ma, debil umiał by to na zawodach obsłużyć...

michcio1521

Post autor: michcio1521 »

Może w obsłudze nie było by problemu tylko chodzi o czas puszczenia wody a tu czasem 1 sek się liczy a jeszcze takie pytanie czy czasem po 20 startach pompa pcha wodę tak jak przy pierwszym czy może wysiada jej sprawność bo się na grzeje i w ogóle;P

slawek.998

Post autor: slawek.998 »

ospkonie pisze:

Jeżeli od roku stoi nie uruchamiana to możesz ją sprzedać ale na złom.
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie
Kontakt:

odświeżam
Awatar użytkownika

Topic author
ospkonie