Poszukuję;)
-
Topic author - Posty: 19
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Poszukuję;)
Witam może jakaś jednostka ma na zbyciu nomexy w dobrym stanie za niewielką odpłatą bądź jako darowizna;)
I czy ktoś nie ma informacji o jakimś średnim wozie na sprzedaż ale do 1990 starsze nie brane pod uwagę;)
I czy ktoś nie ma informacji o jakimś średnim wozie na sprzedaż ale do 1990 starsze nie brane pod uwagę;)
-
- OSP (gm., woj.): Bierna, Sulików, Dolnośląskie
Re: Poszukuję;)
Powiem wprost... nie licz na cuda. 3/4 jednostek w Polsce ledwo ciuła i nie oddadzą za darmo Nomexów. Co do auta to trochę nie rozumiem( wnioskuje że nie macie/macie zbyt mało Nomexów). Chcecie kupić auto, a nie stać Was na ubrania bojowe ? 

-
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
A może chłopaki żebrają o nomexy a jak dostaną je za darmo to może je sprzedają. Jestem teraz strasznie uczulony po akcji z torbą PSP-R1 od Edury
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Mógłbyś rozwinąć, bo nie jestem w temacie?katopo pisze:Jestem teraz strasznie uczulony po akcji z torbą PSP-R1 od Edury
Starszy sikawkowy
Zobacz to:
http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.ph ... ilit=edura
sprzedali torbę R1 którą chwilę wcześniej dostali do Edury
http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.ph ... ilit=edura
sprzedali torbę R1 którą chwilę wcześniej dostali do Edury
Syrena wyje a ja jeszcze tutaj?!
-
Dla mnie sprawa dla prokuratora.
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
jak mają na auto niech kupią umundurowanie też ,jak są zwykłą osp wystarczą im koszarówki,od razu nomexy by chcieli,zaraz napiszą że hełmów bojowych nie mają i węży ,a jak kolega napisał z tą torbą przesadzili i też jestem która jednostka ma tak cudnie jedna lepiej druga gorzej i każdy jakoś radę daje ,choć coraz gorzej się dzieje i coraz większe wymagania nam się stawia
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Co do tematu, to poczekam z oceną, aż się wypowie osoba, która go założyła. Z budżetami jest różnie, to znaczy może być sytuacja jak podczas budowy autostrad, gdzie Polska miała mnóstwo kasy do wyciągnięcia od UE na kolej i chcieli ją przerzucić na drogi, ale unia powiedziała NIE. Chłopaki mogą mieć kasę z jakiegoś funduszu/sponsora na samochód, ale nie mogą tej kasy wydać na nic innego tylko na auto. To tylko gdybanie, może być tak jak z tą torbą... Poczekajmy na odpowiedź.
A co do torby
Za takie coś powinni dostać karę, najlepszy byłby wpis w KRS o braku możliwości przyjmowania darowizn od instytucji za wyjątkiem gminy. Podobne ograniczenia mają (lub miały) szpitale (słynna sprawa z WOŚP). Miały chyba płacić karę czy tam podatek w wysokości 100 krotności wartość darowizny. Piszę "chyba", jakby coś, to niech ktoś mnie poprawi.
A co do torby

Za takie coś powinni dostać karę, najlepszy byłby wpis w KRS o braku możliwości przyjmowania darowizn od instytucji za wyjątkiem gminy. Podobne ograniczenia mają (lub miały) szpitale (słynna sprawa z WOŚP). Miały chyba płacić karę czy tam podatek w wysokości 100 krotności wartość darowizny. Piszę "chyba", jakby coś, to niech ktoś mnie poprawi.
Starszy sikawkowy