Witam sprzedam buty strażackie wojas 998 rozmiar 43 . Buty w stanie BDB.
więcej informacji pod tel : 511087740 CENA 250 zł Nie chce mi sie wysyłać zdjęć Buty wyglądają tak samo jak Haix Fire Flasx .
Sprzedam Buty strażackie WOJAS TANIO!
-
Topic author - Posty: 22
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): zawiercie,śląskie
- Status: Offline
-
- OSP (gm., woj.): Osp Bolechowice Zabierzów Małopolska
Re: Sprzedam Buty strażackie WOJAS TANIO!
A czy miałbyś więcej niz jedna parę do sprzedania ?
-
- OSP (gm., woj.): Wołczyn (gm. Wołczyn woj. Opolskie)
To jest jakiś żart? Nie chce Ci się wysyłać zdjęć?! Szczyt ignorancji! Wystawiasz ogłoszenie używanych butów, piszesz, że wyglądają tak samo jak Haix Fire Flash i nie masz zamiaru wstawić zdjęć?! To są zupełnie inne buty, o innej konstrukcji, zupełnie innej jakości i jeszcze nie wiadomo w jakim na prawdę są stanie. A co ciekawe, ogłoszenie wysłane z konta, które jednoznacznie określą jednostkę OSP... Porażka.ospblanowice pisze:Nie chce mi sie wysyłać zdjęć Buty wyglądają tak samo jak Haix Fire Flasx .

-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Labedx pisze:To jest jakiś żart? Nie chce Ci się wysyłać zdjęć?! Szczyt ignorancji! Wystawiasz ogłoszenie używanych butów, piszesz, że wyglądają tak samo jak Haix Fire Flash i nie masz zamiaru wstawić zdjęć?! To są zupełnie inne buty, o innej konstrukcji, zupełnie innej jakości i jeszcze nie wiadomo w jakim na prawdę są stanie. A co ciekawe, ogłoszenie wysłane z konta, które jednoznacznie określą jednostkę OSP... Porażka.ospblanowice pisze:Nie chce mi sie wysyłać zdjęć Buty wyglądają tak samo jak Haix Fire Flasx .
Wolne żary i do tego brak ceny

cena jest 250