W związku z planami otwarcia w naszej remizie sali pamięci (a mam do dyspozycji spore pomieszczenie, mniej więcej takie jak garaż na 244
 ), poszukuje gdzie się da różnych eksponatów. Dzisiaj chciałbym Was koledzy prosić o pomoc w poszukiwaniu w miarę kompletnej, niekoniecznie sprawnej motopompy Leopolia PO-1. Była to pierwsza polska motopompa produkowana po wojnie. Wiem że ciężko znaleźć, sprzęt ma ponad pół wieku, ale mimo wszystko proszę o kontakt, gdyby ktoś, coś wiedział. Co do warunków przekazania, sprzedaży lub zamiany na inny sprzęt, to na pewno się dogadamy.
 ), poszukuje gdzie się da różnych eksponatów. Dzisiaj chciałbym Was koledzy prosić o pomoc w poszukiwaniu w miarę kompletnej, niekoniecznie sprawnej motopompy Leopolia PO-1. Była to pierwsza polska motopompa produkowana po wojnie. Wiem że ciężko znaleźć, sprzęt ma ponad pół wieku, ale mimo wszystko proszę o kontakt, gdyby ktoś, coś wiedział. Co do warunków przekazania, sprzedaży lub zamiany na inny sprzęt, to na pewno się dogadamy. Kontakt na maila lub prive.
Poniżej link do zdjęcia z opisem:
http://prl998.pl/pokazsamochod.php?id=344
Aha, nie odpisuje na maile zaczynające się od "a ile dasz?"...
Z góry dziękuję
Pozdrawiam