Witam.
Nasza jednostka poszukuje starych zniszczonych ubrań specjalnych. Proszę o informacje jednostki które posiadają owe ubrania i by je oddały lub sprzedały nie drogo. Kontakt : osp.budki-krukow@o2.pl
Pozdrawiamy,
OSP Budki-Kruków
Kupie nomex/UPS zniszczone
-
Topic author - Posty: 16
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Ryki, Lubelskie
- Status: Offline
-
Topic author - Posty: 16
- OSP (gm., woj.): Ryki, Lubelskie
Re: Kupie nomex/UPS zniszczone
Witam.
Ponawiam, jeśli któraś osp posiada wyżej wymienione ubrania proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Ponawiam, jeśli któraś osp posiada wyżej wymienione ubrania proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Cała Polska
- Kontakt:
Re: Kupie nomex/UPS zniszczone
Witaj
Co prawda ciężko mi powiedzieć że mam zniszczone .... ale chciałbym Ci zaproponować AUTENTYCZNE NOMEXy (nie to co potocznie nazywa sie nomexem w Polsce a nim nie jest, mowa o tych waciakach w których musimy pracować i myśleć że dają nam jakąkolwiek ochronę:)
Niemiecki producent, polski wzór.
Posiadam kilkanaście kpl. (kurtka+spodnie) nomexów którym nic nie brakuje, były uzywane ale nie są zniszczone, ich "felerem" są sprane odblaski ... tylko;)
Cena 220zł za kpl. Różne rozmiary.
masterralf@onet.pl
pozdr.
Co prawda ciężko mi powiedzieć że mam zniszczone .... ale chciałbym Ci zaproponować AUTENTYCZNE NOMEXy (nie to co potocznie nazywa sie nomexem w Polsce a nim nie jest, mowa o tych waciakach w których musimy pracować i myśleć że dają nam jakąkolwiek ochronę:)
Niemiecki producent, polski wzór.
Posiadam kilkanaście kpl. (kurtka+spodnie) nomexów którym nic nie brakuje, były uzywane ale nie są zniszczone, ich "felerem" są sprane odblaski ... tylko;)
Cena 220zł za kpl. Różne rozmiary.
masterralf@onet.pl
pozdr.