UBRANIE KOSZAROWE SPRZEDAM NOWE

Topic author
kiju4-91
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): kujawsko-pomorskie
Status: Offline

UBRANIE KOSZAROWE SPRZEDAM NOWE

Post autor: kiju4-91 »

UBRANIE koszarowe nowe
http://allegro.pl/ubranie-koszarowe-str ... 13575.html
Mam również na sprzedaż używane ubranie koszarowe w bardzo dobrym stanie. W razie pytań pisać.
Awatar użytkownika

Grzesiek
OSP (gm., woj.): Brzeg Dolny / Dolnośląskie

Re: UBRANIE KOSZAROWE SPRZEDAM NOWE

Post autor: Grzesiek »

A miałbyś może bluze z koszarówki, tylko takę z metalowym "oczkiem" po prawej stronie na latarkę/motorolę... ? Bo dłuższy czas takiej szukam i nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie są te zwykłe bez tego uchwytu. :?

XCerber
OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie

Post autor: XCerber »

Grzesiek pisze:A miałbyś może bluze z koszarówki, tylko takę z metalowym "oczkiem" po prawej stronie na latarkę/motorolę... ? Bo dłuższy czas takiej szukam i nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie są te zwykłe bez tego uchwytu. :?
tego modelu juz chyba nie robia, teraz to z kieszeniami na piersiach szyja... moze jakas używana dostaniesz
Awatar użytkownika

Grzesiek
OSP (gm., woj.): Brzeg Dolny / Dolnośląskie

Post autor: Grzesiek »

XCerber pisze:
Grzesiek pisze:A miałbyś może bluze z koszarówki, tylko takę z metalowym "oczkiem" po prawej stronie na latarkę/motorolę... ? Bo dłuższy czas takiej szukam i nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie są te zwykłe bez tego uchwytu. :?
tego modelu juz chyba nie robia, teraz to z kieszeniami na piersiach szyja... moze jakas używana dostaniesz
O to chodzi właśnie.. używana może być jak najbardziej, byle by nadawała się jeszcze do noszenia... :)
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat