OSP sprzeda motopomrę MPO5 i 2 baseny
-
Topic author - Posty: 2
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): mazoieckie gm. Żabia Wola
- Status: Offline
OSP sprzeda motopomrę MPO5 i 2 baseny
Witam,
Jednostka OSP sprzeda motopompę MPO5(syrenkę) zakupioną wiosną tego roku z zakładu produkcji pił tarczowych gdzie była ona na wyposażeniu przeciwpożarowym czyli jednymi słowy praktycznie nie używana, zatem jest w pełni sprawna po przeglądzie i czyszczeniu. Do sprzedania również 2 baseny wodne o poj. 2500l. tel. kontaktowy 608224602
Jednostka OSP sprzeda motopompę MPO5(syrenkę) zakupioną wiosną tego roku z zakładu produkcji pił tarczowych gdzie była ona na wyposażeniu przeciwpożarowym czyli jednymi słowy praktycznie nie używana, zatem jest w pełni sprawna po przeglądzie i czyszczeniu. Do sprzedania również 2 baseny wodne o poj. 2500l. tel. kontaktowy 608224602
Ostatnio zmieniony czw 15 maja 2014, 09:35 przez OSP MDDR, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: OSP sprzeda motopomrę MPO5 i 2 baseny
ile za tą motopompę
Proszę o cenę basenu jakieś zdjęcia , aby było można określić jego stan. Pozdr
-
Topic author - Posty: 2
- OSP (gm., woj.): mazoieckie gm. Żabia Wola
Cena motopompy to 2700 oczywiście do negocjacji. Co do basenów to mała poprawka są one o pojemności 2500l cena za sztukę to ok 360zł są w stanie bdb. praktycznie nie używane, szczelne , zdjęcia prześlę gdy będę miał dostęp do aparatu.
-
- OSP (gm., woj.): Warszawa mazowieckie
Witam,
jestem zainteresowany zakupem basenu proszę o zdjęcia na e-mail. krasnalu@poczta.onet.pl
jestem zainteresowany zakupem basenu proszę o zdjęcia na e-mail. krasnalu@poczta.onet.pl
-
- OSP (gm., woj.): Pastwa Kwidzyn pomorskie
Witam!Jestem zainteresowany zakupem basenu proszę o zdjęcia na e-mail skoczek840415@wp.pl