Jesteśmy firmą zaopatrująca jednostki Straży Pożarnej w odzież dodatkową tzn. Polary, Bluzy, Dresy, Koszulki, Dresy sportowe. Wykonujemy rożnego rodzaju wzory dresów zarówno dla młodzieżowych jak i seniorskich drużyn pożarniczych. Na naszych wyrobach wykonujemy hafty zgodnie z życzeniem klienta.
CECHU Cechowski Jarosław
87-100 Toruń
NIP: 879-228-30-40
e-mail straz@cechu.pl
tel: 665-295-048
Polar
POLAR dla strażaków Ochotniczej lub Państwowej Straży Pożarnej. Z przodu na lewej piersi haftowane logo PSP lub OSP, na plecach złotą (PSP) lub srebrną (OSP) nicią haftowany napis STRAŻ. Logo oraz napis wykonane są zgodnie z wytycznymi KG PSP. Polar obszyty jest na ramionach i przedramionach materiałem technicznym który w znacznym stopniu ogranicza przecieranie się polaru.
gramatura 420gr/m2 100% poliester

Koszulka POLO
Czarna koszulka POLO dla strażaków Ochotniczej lub Państwowej Straży Pożarnej. Z przodu na lewej piersi haftowane logo PSP lub OSP, na plecach złotą (PSP) lub srebrną (OSP) nicią haftowany napis STRAŻ. Logo oraz napis wykonane są zgodnie z wytycznymi KG PSP.
gramatura 200gr/m2, 65% bawełna 35% poliester

Bluza
Czarna bluza dla strażaków Państwowej lub Ochotniczej Straży Pożarnej. Logo PSP lub OSP haftowane na kieszeni. Na plecach złotą (PSP) lub srebrną (OSP) nicią haftowany napis STRAŻ (istnieje możliwość wykonania bluzy bez napisu STRAŻ). Bluza na barkach oraz przedramionach obszyta jest materiałem technicznym.
Do bluz oferujemy również spodnie dresowe
gramatura 300gr/m2, 100% bawełna

Koszulka T-shirt
Czarna koszulka dla strażaków Ochotniczej lub Państwowej Straży Pożarnej. Z przodu na lewej piersi haftowane logo PSP lub OSP, na plecach złotą (PSP) lub srebrną (OSP) nicią haftowany napis STRAŻ. Logo oraz napis wykonane są zgodnie z wytycznymi KG PSP.
gramatura 200gr/m2, 100% bawełna
Cennik wszystkich artykułów ze zniżkami oraz zdjęcia w lepszej jakości wysyłam na adres e-mail
Wystawiam faktury VAT
Na wybrane artykuły 7% vat przy zamówieniu przez jednostki straży pożarnej
Kod: Zaznacz cały