postanowienia noworoczne
-
kiniol
Topic author - Posty: 371
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Warszawa, mazowieckie
- Status: Offline
postanowienia noworoczne
Postanowienia noworoczne znowu wróciły na tapetę i mam wrażenie, że co roku jest ten sam problem – chęci są, a potem życie szybko to weryfikuje
Zastanawiam się, jak Wy do tego podchodzicie: robicie konkretne plany czy raczej stawiacie na małe zmiany bez spiny? Co Wam faktycznie pomaga wytrwać dłużej niż do końca stycznia?
Re: postanowienia noworoczne
moim zdaniem, lepiej nie rzucać się od razu na wszystko na 100%, wiesz co… hm… no ja myślę o www.foodify.com bo jedzenie gotowe pomaga ogarniać postanowienia noworoczne spokojnie i do tego jest 40% cashbacku.
-
Wandka
- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
- Status: Offline
Re: postanowienia noworoczne
Ja mam takie postanowienie, by w tym roku bardziej zadbać o własny rozwój. Chyba zacznę od tego, że zrobię sobie test osobowości disc online. Jak sądzicie, czy takie testy rzeczywiście pomagają lepiej zrozumieć swoje mocne strony i obszary do poprawy? Myślę też o tym, żeby na podstawie wyników wyznaczyć sobie konkretne cele rozwojowe i dopasować do nich codzienne nawyki. Może dzięki temu łatwiej będzie mi skutecznie pracować nad kompetencjami miękkimi i efektywnością w pracy. A Wy macie jakieś doświadczenia z testami DISC – warto w nie inwestować czas?