STOP POWODZIOM - sprzęt od WOSP
-
Topic author - Posty: 27
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
STOP POWODZIOM - sprzęt od WOSP
Witam
nie bardzo wiedziałem gdzie to zamieścić więc wrzucam tutaj.
http://www.wosp.org.pl/stoppowodziom/ak ... wospl.html
Czasu zostało mało, więc trzeba się pospieszyc. Dobra okazja by spróbować pozyskać dodatkowy sprzęt.
nie bardzo wiedziałem gdzie to zamieścić więc wrzucam tutaj.
http://www.wosp.org.pl/stoppowodziom/ak ... wospl.html
Czasu zostało mało, więc trzeba się pospieszyc. Dobra okazja by spróbować pozyskać dodatkowy sprzęt.
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
Re: STOP POWODZIOM - sprzęt od WOSP
I dużo i mało. Wszystko zależy od tego, ile sprzętu będą mieli do przekazania.
-
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
1200 wniosków x minimum 5tyś zł na wniosek = 6 000 000 zł
z tego co się wiem WOŚP zebrała mniejszą kwotę więc raczej nie starczy dla wszystkich.
A czy ktoś wie może kiedy WOŚP będzie rozpatrywał wnioski?
z tego co się wiem WOŚP zebrała mniejszą kwotę więc raczej nie starczy dla wszystkich.
A czy ktoś wie może kiedy WOŚP będzie rozpatrywał wnioski?
-
Czy ktoś mógłby udzielić jakiś w miarę oficjalnych i potwierdzonych informacji kiedy i w jaki sposób dowiemy się czegoś więcej o przyznawanym sprzęcie? 

Dawniej : kris998
-
Kupujemy sprzęt dla OSP!
8 października Fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zorganizuje 32. Konkurs Ofert na zakup sprzętu dla jednostek ratowniczych, biorących udział w akcjach związanych z klęską tegorocznej powodzi.
Dzięki akcji STOP POWODZIOM Fundacja zebrała 2 644 507,34 zł. Całość tej kwoty zostanie przeznaczona na zakup sprzętu ratowniczego. Kupować będziemy: motopompy do wody zanieczyszczonej, motopompy pływające i agregaty prądotwórcze.
Naszym założeniem jest zakup sprzętu dla 444 jednostek Ochotniczej Straży Pożarnej, pracujących na terenach najbardziej dotkniętych powodzią. Niestety, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zdołała odpowiedzieć pozytywnie na wszystkie 1300 próśb, które zostały skierowane do Zarządu Fundacji.
Nad wyborem sprzętu czuwać będzie komisja ekspertów a także przedstawiciele Zarządu Fundacji WOŚP. Przebieg konkursu ofert będziecie mogli śledzić na naszych stronach internetowych, gdzie regularnie będą pojawiać się newsy relacjonujące przebieg zakupów.
-
Jednostki OSP ktore otrzymaly sprzet: http://www.strazak.pl/forum/index.php?a ... ttach=4752
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
No cóż, nam się nie udało..... 

-
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
a skąd ta lista? czy jest wiarygodna bo Fundacja miała swoją opublikować dopiero jutro.
-
Nie udało się... Ale i tak było warto... Nikt nam nie zarzuci, że nie próbowaliśmy...
Ze swojego regionu widzę jednostki z KSRG, które najwięcej czasu spośród innych spędziły "na powodzi"...
Ze swojego regionu widzę jednostki z KSRG, które najwięcej czasu spośród innych spędziły "na powodzi"...
Dysponuje ktoś może listą jaki sprzęt otrzyma jednostka ? Czy będzie to pompa czy może agregat?
A ja powiem tak, cieszę sie, że wniosek złożyliśmy. Nie ważne co dostaniemy i tak warto było
Kto nie próbuje, ten nie zyskuje.

Kto nie próbuje, ten nie zyskuje.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Mstów woj sląskie
mogę prosić o przesłanie listy jednostek OSP Które dostały sprzęt mam problemy z komputerem i nie mogę odtworzyć podanego linku. Jestem ciekawy czy się załapaliśmy a nie mam czasu grzebać w komputerze aby go naprawić.
marcino172@interia.pl .
marcino172@interia.pl .
zna ktoś dokładną datę przekazania sprzętu?