ŚRODKI Z LASÓW PAŃSTWOWYCH
-
Darek-Naczelnik
Topic author - Posty: 265
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
- Status: Offline
ŚRODKI Z LASÓW PAŃSTWOWYCH
Witam, czy może ktoś z druhów wie czy można pozyskać środki finansowe z "LP"- Lasów Państwowych bądź "RDLP"- Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych???
Jeżeli tak to na jaki sprzęt??? 
Re: ŚRODKI Z LASÓW PAŃSTWOWYCH
Chyba było już gdzieś o tym...
Oczywiście, że można a na jaki sprzęt? Zależy jak się dogadacie ale myślę, że każdy który może się przydać przy działaniach na terenach leśnych. W naszym przypadku była to np. pilarka do drewna, radiostacja samochodowa a poza tym regularne wpłaty od nadleśnictw "na cele statutowe"
Pisz, dzwoń a najlepiej idź osobiście do nadleśniczego i pogadaj. Jak mają środki to myślę, że pomogą... Przynajmniej w moim rejonie w miarę możliwości starają się pomóc wszystkim z ich terenu.
A my w zamian bardzo chętnie uczestniczymy w imprezach organizowanych przez nadleśnictwa, robimy pokazy, zabezpieczenie, pożyczamy im nieodpłatnie np. nasze namioty, stoły, ławki... I jakoś to się kreci...
Oczywiście, że można a na jaki sprzęt? Zależy jak się dogadacie ale myślę, że każdy który może się przydać przy działaniach na terenach leśnych. W naszym przypadku była to np. pilarka do drewna, radiostacja samochodowa a poza tym regularne wpłaty od nadleśnictw "na cele statutowe"
A my w zamian bardzo chętnie uczestniczymy w imprezach organizowanych przez nadleśnictwa, robimy pokazy, zabezpieczenie, pożyczamy im nieodpłatnie np. nasze namioty, stoły, ławki... I jakoś to się kreci...
Syrena wyje a ja jeszcze tutaj?!
-
Darek-Naczelnik
Topic author - Posty: 265
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Dzięki, a może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia w tym temacie--- proszę o pomoc.
-
strazak102
- OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie
Również jestem zainteresowany tym tematem. Jak ktoś miał kontakt z czymś takim, niech opisze co i jak
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
-
malczan4
- OSP (gm., woj.): Wierzbanowa (Wiśniowa, małopolskie)
- Kontakt:
Dostaliśmy w ubiegłą środę 500 zł na zakup butów specjalnych OFFICER od Lasów Państowowych.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania jak napisać wniosek niech kieruje je do mnie na PW.
Pozdrawiam
Jeśli ktoś ma jakieś pytania jak napisać wniosek niech kieruje je do mnie na PW.
Pozdrawiam
Zapraszam na : http://www.ospwierzbanowa.pl
Pismo do Nadlesniczego z podaniem numeru konta, celu na jaki maja byc przeznaczone srodki i najlepiej aktualny odpis KRS czasami cos można dostać
.Pozdrawiam