sedzia przestań pisać farmazony, bo twoja znajomość regulaminu jak i czytanie ze zrozumieniem jest żałosne!!! w regulaminie wyraznie pisze: "w dowolny sposób przenoszą odcinki węży ssawnych i układają je na ziemi
jeden za drugim" wiec od kiedy z formułowanie jeden za drugim to jest
"jeden w drugim i przekręcenie nasad" !!! Mają oba pomocnik z przodownikiem swoją nasadę wsadzić w drugą i dokręcic kluczem, a nie ze jeden połączy kosz, a drugi połączy dwa odcinki ssawniaków i sobie dokręca pozniej na szybcika !! Nakierowanie to to, że może tak ułożyć że by im było łatwiej połączyć jak obaj złapią za swoją nasadę, więc sam się zapoznaj z encyklopedią !
w regulaminie wszystko jest napisane po kolei jak ćwiczenie ma być wykonane, wiec nie wybieraj po jednym słówku z kilku zdań i nie twórz swojego regulaminu w "skrócie".
według twojego toku myślenia nie było by błędem na sztafecie podpięcie węża do rozdzielacza i przekręcenie go o pół centymetra że by się trzymał i dobiegając wystarczyło by go dokręcić i by było prawidłowo, bo połączenie było by wtedy dopiero zakończone gdy ręką by go dokręcił.
Wiec sie zastanów nad tymi twoimi bzdurami co wypisujesz.
i to jest traktowane jako:
" Pozostałe błędy popełnione podczas budowy linii ssawnej (niezgodność wykonania z opisem
w pkt. 4.1.4.1.) traktowane są jako ”Niewłaściwa praca zawodników” "
coś se znowu ubzdurał !!
pisze w regulaminie: "unosi go na taką wysokość, aby obaj z przodownikiem mogli swobodnie łączyć" więc przestań pie*rzyć że bym się czepiał !! bo to jest moment w regulaminie który jest niesprecyzowany, i nie wnikam czy dla jednych 1mm nad ziemia czy przy samych ja*ach jest tą swobodną wysokością do łączenia !!!
sędzia pisze:
Mimo twoich obelg pozdrawiam cię serdecznie i życzę sukcesów twojej jednostce na następnych zawodach regionu częstochowskiego.
tym potwierdzasz ze nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, bo pisałem juz 2 razy ze nie jestem nawet z tego województwa, a to nie jest temat o naciaganych rekordach z mojej jednostki wiec nie musze ci sie tłumaczyc z kad jestem ale jak masz z tym taki problem to jestem z województwa podkarpackiego i i sukces na ten rok juz mam w postaci drugiego miejsca w moim powiecie.