Witka!
Jednak Ci koordynatorzy tak źle się nie spisują, przynajmniej mój

Dla dh Tomka, a'propos szkoleń:
Szanowni Państwo
Witam uprzejmie i przekazuje uzyskaną przed chwilą informację o zmianie planowanego terminu Państwa szkolenia. Otóż w związku z przesunięciami w projekcie, nie rozpocznie się szkolenie dla personelu Centrów w weekend 16-17 lutego 2008r. Natomiast w dniach 15-17 lutego br. organizowane jest szkolenie trenerów, są to wybrane osoby m. innymi spośród koordynatorów powiatowych. Po tym szkoleniu zostanie ustalony i przekazany Państwu harmonogram szkoleń dla personelu Centrów. Trenerzy będą także mieli obowiązek prowadzenia szkolenia doskonalącego w poszczególnych Centrach.
To dostałem od mojego koordynatora. Faktem jest, że znów wszystko się sypie - w moim przypadku (jestem studentem zaocznym) zajęcia odbywają się w weekendy tj w dni które ustalono na 'szkolenia'. Mam nadzieję, że do mnie dotrze jakiś trener, bo nie wyobrażam sobie braku obecności na uczelni biorąc pod uwagę fakt, iż trwa sesja egzaminacyjna... Fakt, kolego posta wyżej pomylił projekty - też byśmy chcieli mieć 9 PC-tów...

Ale jak się niema tego co się lubi, to się lubi co się ma

tym optymistycznym akcentem kończę i - jeśli do kogoś dojedzie sprzęt - napiszcie jak to wyglądało - warto się zabezpieczyć
Pozdrawiam druhów!!!
Sławek
Piekło: przyszłe miejsce pobytu tych wszystkich, którzy lubią igrać z ogniem.