Dofinansowanie dla OSP i PSP
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Takze prosze o przesłanie wniosku na dofinansowanie jednostek OSP.
Dziekuje z góry mazur.leszek@op.pl
Od wielu lat staram sie o pozyskiwanie srodków z zewnatrz i powiem szczerze udaje mi sie to.
Jestesmy małym miasteczkiem lecz pozyskanie 8 tysiecy juz w tym roku z zewnatrz uwazam za ogromny sukces.
W latach ubiegłych takze udawało mi sie pozyskac sponsorów a to napoje sponsorowane zakup sprzetu telewizja kablowa meble drobny sprzet prace instalacyjne wykonane dla naszej OSP przez Zakłady usługowe itp
Lecz jak sadze czas na cos powazniejszego tzn zakup pojazdu gasniczego czy modernizacja centyralnego ogrzewania.
Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje
Dziekuje z góry mazur.leszek@op.pl
Od wielu lat staram sie o pozyskiwanie srodków z zewnatrz i powiem szczerze udaje mi sie to.
Jestesmy małym miasteczkiem lecz pozyskanie 8 tysiecy juz w tym roku z zewnatrz uwazam za ogromny sukces.
W latach ubiegłych takze udawało mi sie pozyskac sponsorów a to napoje sponsorowane zakup sprzetu telewizja kablowa meble drobny sprzet prace instalacyjne wykonane dla naszej OSP przez Zakłady usługowe itp
Lecz jak sadze czas na cos powazniejszego tzn zakup pojazdu gasniczego czy modernizacja centyralnego ogrzewania.
Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje
-
-
Re: Dofinansowanie dla OSP i PSP
Takze prosze o przesłanie wniosku na dofinansowanie jednostek OSP bądź jakich kolwiek inf. o jakiś porjektach
Dziekuje z góry kapsel128@poczta.fm

Dziekuje z góry kapsel128@poczta.fm
także prosiłbym o te wnioski na dofinansowanie osp i proszę o przesłanie ich na rafal693@vp.pl z góry dziękuje
witam też prosiłbym o przesłanie takich namiarów na rafal693@vp.pl z góry dziękuje
-
Prosze o przesłanie wniosku na dofinansowanie jednostek OSP. I wogóle jak ktoś wie coś jak z uni zdobyc pieniądze na zakup sprzętu lub remontu remizy bardzo był bym wdzieczny .Piscie na mój e-mail:adrian_z_87@o2.pl
witam, i też przyłączam się do prośby. bardzo proszę o przesłanie info na mljankowska@op.pl
Bardzo bym prosił o przesłanie jeśli jest to możliwe wniosków na dofinansowanie OSP z góry dziękuje ospkrzys998@wp.pl
-
Chcielibyśmy się zapytać jak pozyskać dofinansowanie na remont OSP.Gdyby ktoś wiedział prosimy o przesłanie wniosków potrzebnych w tym calu i innych informacji . Z góry dziękujemy . Oto adres zbyszek030364@wp.pl
ja również proszę o informacje na temat dofinansowania przemek.z22@wp.pl
-
i ja się dołączam KGolebiewski@interia.pl
-
Witam wszystkich, miałabym ogromną proźbę do osób które wiedzą coś na temat dofinansowań dla OSP . Byłabym wdzięczna za informacje na meila: osp-jaroszowka@o2.pl
-
Witam
Prosilbym osoby ktore moga mi pomoc w dofinansowaniu do zawodow sportowo-pozarniczych ktore odbeda sie w tym roku w lipcu
Prosze przeslac na kris1133@onet.eu
Prosilbym osoby ktore moga mi pomoc w dofinansowaniu do zawodow sportowo-pozarniczych ktore odbeda sie w tym roku w lipcu
Prosze przeslac na kris1133@onet.eu