Akcja zima.

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

ospglinik
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
Status: Offline

Re: Akcja zima.

Post autor: ospglinik »

slawek.998 pisze:
ospglinik pisze:upierdliwy człowieku jesteś może sam się przebadaj każdy wyraził swoją opinię co o tym sądzi i jakie są tego późniejsze konsekwencje jeśli tego nie rozumiesz to po co zakładasz temat

http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.ph ... 12&p=29980
Temat jak nietrudno zauważyć został skierowany do jednostek które zajmują się odśnieżaniem a osoby które niemają o tym pojęcia prosze o niewypowiadanie się w temacie. Tak trudno to zrozumieć ?

ku....na człowieku wyrżnie każdy napisał ci ,i chyba w temacie to chyba coś wiedzą na ten temat ,a jak ty nie jesteś kapujący to sam zamknij temat i nie rób bałaganu na forum ,każdy napisał ci opinię przesłałem ci linka co ći jeszcze trzeba ,załóż se ten pług do tego mana i odśnieżaj ile chcesz jak ja i koledzy z forum mało ci napisali w temacie

Topic author
slawek.998

Post autor: slawek.998 »

ospglinik pisze:
slawek.998 pisze:
ospglinik pisze:upierdliwy człowieku jesteś może sam się przebadaj każdy wyraził swoją opinię co o tym sądzi i jakie są tego późniejsze konsekwencje jeśli tego nie rozumiesz to po co zakładasz temat

http://www.zosprp.pl/forum/viewtopic.ph ... 12&p=29980
Temat jak nietrudno zauważyć został skierowany do jednostek które zajmują się odśnieżaniem a osoby które niemają o tym pojęcia prosze o niewypowiadanie się w temacie. Tak trudno to zrozumieć ?

ku....na człowieku wyrżnie każdy napisał ci ,i chyba w temacie to chyba coś wiedzą na ten temat ,a jak ty nie jesteś kapujący to sam zamknij temat i nie rób bałaganu na forum ,każdy napisał ci opinię przesłałem ci linka co ći jeszcze trzeba ,załóż se ten pług do tego mana i odśnieżaj ile chcesz jak ja i koledzy z forum mało ci napisali w temacie
A ty akurat wiesz coś w tym temacie. Pisałem już że opinie jednostek które nie zajmują się odśnieżaniem mnie nie interesują i prosze cię o niewypowiadanie się więcej.

Bart
OSP (gm., woj.): Gmina Tomaszów Mazowiecki

Post autor: Bart »

A pole wójtowi lub jakiemuś radnemu tez obrobicie tym Manem ? :)
Może zmieńcie nazwę z OSP na samopomoc gminna....Później się dziwić ze ludzie się czepiają na co idą ich podatki skoro służby odpowiedzialne za odśnieżanie nic nie robią a samochód przeznaczony do działań ratowniczo - gaśniczych jeździ i odśnieża.ktoś za to powinien beknąć zarówno z samej OSP jak i gminy.

lolek.bolek29

Post autor: lolek.bolek29 »

Jako strażak brałem już udział w wielu akcjach, mam nadzieję, że ta będzie nie mniej udana, trzymam kciuki za wszystkich kolegów.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat