cylinderek hamulcowy star 244
-
Topic author - Posty: 101
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica
- Status: Offline
cylinderek hamulcowy star 244
Czy cylinderek hamulcowy do stara na tył o średnicy 50.08 to jest nowy typ czy stary. Potrzebuje kupić zestaw naprawczy a w sklepie nie potrafią się określić.
Re: cylinderek hamulcowy star 244
Nie obraź się na mnie teraz co napisze , ale nie dziaduj. Odkręć stary cylinderek, zawieź go do sklepu , zamów nowy i przynajmniej masz pewny towar. To są hamulce i bezpieczeństwo całej załogi jak również pośrednio ich rodzin , a stare regenerowane długo nie najeździ - poza tym cena takiego cylinderka nie jest jakaś straszna by nie można było go kupić nowego a nie regenerować niczym stare pekaesioż
e.

-
- OSP (gm., woj.): SIEMYŚL,ZACHODNIOPOMORSKIE
Tak jak wyżej zostało wspomniane,kup nowy i juz.Koszt chyba ok 100zł a pewność działania gwarantowana.I wiesz wtedy przynajmniej ,że gdy przyjdzie wyjechac do akcji bedziesz miał hamulce sprawne i dojedziesz z pomocą dla potrzebujących.Poza tym pojazd przewozi ludzi i ich bezpieczeństwo najważniejsze,także nie ma co kombinować i dziadować
-
Topic author - Posty: 101
- OSP (gm., woj.): Złożeniec gmina Pilica
Potrzebowałem do tego cylindra gumy zewnętrzne, a nowy cylinderek zamontowałem na przodzie rok temu i nadaje się do wymiany więc nie mówcie ze orginalne zestawy naprawcze ze starych zapasów są gorsze niż te co teraz produkują.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Lubraniec Włocławek
nie zawsze potrzebne są nowe części. Często dobre zamienniki wystarczą.
taśma kaptonowa też się nada.
taśma kaptonowa też się nada.