Centru Zarzadzania Kryzysowego - niewypał?

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
DarekKG
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Centru Zarzadzania Kryzysowego - niewypał?

Post autor: DarekKG »

Witam kolegów po długiej nieobecności stwierdziłem że coś w końcu tu napiszę a mianowicie zakwalifikowano moja OSP do konkursu grantowego na GCZK ale oczywiście jak dostałem cały sprzęt to sie okazało że to jest jedna wielka porażka a dlaczeg, aby móc pracować podczas zdarzeń kryzysowych musi byc internet a jak wiadomo podczas wichur i innych zdarzen zawzwyczaj go nie ma bo kable pozrywa na lini TP plan jet tak strasznie haotyczny że nawet CNBOP w Józefowie nie potreafi odpoiwdzeic na pytania które im zadałem. Firma Plocman tylko kase bije na nas a nie prowadzi żadnego nadzoru technicznego czy też merytorycznego sa błędy niezgodności z ustawą żada sie danych Województwa łacznie z adresem domowm starosty i wojewody no totalna bzdura a podstawowych spraw nie ma czcionka jest taka mała że po wydrukowaniu trzeba przez lupe patrzyć , UPS nie podtrzymuje napiecia, normalnie skandal.
Prosze o dopisywanie sie kto ma stycznośc z tym niewypałem może razem coś wskuramy
Pozdrawiam Daro