Oprogramowanie system ochotnik OSP

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
GerardKordiak
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Sośnie, wielkopolskie
Status: Offline

Oprogramowanie system ochotnik OSP

Post autor: GerardKordiak »

Witam, czy ktoś z forumowiczów korzysta z oprogramowania ZOSP system ochotnik OSP?
Chciałbym coś więcej się o tym dowiedzieć bo być może to jest przydatne narzędzie do administrowania terminów badań, sprzetu itp.
Czy gdzieś można więcej o tym przeczytać, zobaczyć wersję demo itp.

Dajcie znać druhowie 🔥👍😃

1986lukasz
OSP (gm., woj.): województwo Śląskie

Re: Oprogramowanie system ochotnik OSP

Post autor: 1986lukasz »

Witaj,
jest to system dla komendantów gminnych. Wprowadza się tam wszystkie sprawozdania z zebrań walnych itp.

Topic author
GerardKordiak
OSP (gm., woj.): Sośnie, wielkopolskie

Post autor: GerardKordiak »

Rozumiem. A jakiego oprogramowania używacie jeśli w ogóle jakieś. Mam na myśli ewidencję sprzętu, terminów badań szkoleń itp. Ostatnio znalazłem dosyć dobrą aplikację tak myślę. Nazywa się Strażak online, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym? Lub co dobrego Wy używacie??? :D

elabarbara

Post autor: elabarbara »

Wchodząc sobie w unowocześnienia do firmy, warto powiedzieć czym są system fifo oraz inne tego typu. To narzędzia optymalizujące, czyli poprawiające funkcjonowanie wielu procesów. Moim zdaniem naprawdę warto to przemyśleć, bo bez większych problemów będziecie wiedzieli, że to jest po prostu dla Was ważne, jak nagle wydajność mocno podskoczy.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat