Remont strażnicy - dotacja
-
Topic author - Posty: 21
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Remont strażnicy - dotacja
Czy wiecie może do kiedy można składać w biurze terenowym zosprp wnioski o dotację na remont strażnicy? Czy są ustalone jakieś terminy? Bo coś obiło mi się o uszy 15 luty. Chcielibyśmy zmienić blachę na dachu bo przecieka. Mamy troszkęswoich pieniędzy ale nam zabraknie więc chcemy złożyć taki wniosek.
Re: Remont strażnicy - dotacja
Witam nie będę zakładał nowego tematu i dołączę się tutaj 
Mam pytanie skąd można pozyskać środki na rozbudowę remizy??? Z jakich programów można skorzystać??? Niestety na pomoc ze strony naszej gminy nie ma co liczyć w sensie załatwienia formalności :/ nie ma osoby zajmującej się pozyskiwaniem środków zewnętrznych która by mogła udzielić jakiejkolwiek informacji. Proszę podajcie jakieś namiary, wzory dokumentów lub cokolwiek.

Mam pytanie skąd można pozyskać środki na rozbudowę remizy??? Z jakich programów można skorzystać??? Niestety na pomoc ze strony naszej gminy nie ma co liczyć w sensie załatwienia formalności :/ nie ma osoby zajmującej się pozyskiwaniem środków zewnętrznych która by mogła udzielić jakiejkolwiek informacji. Proszę podajcie jakieś namiary, wzory dokumentów lub cokolwiek.
-
- OSP (gm., woj.): marynowy gm. nowy dwór gdański
u nas takie wnioski trzeba było złożyć do 31 stycznia
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
U mnie również do końca stycznia, wraz z wnioskiem o dofinansowanie trzeba złożyć kosztorys robót.
-
- OSP (gm., woj.): Dolice (Gmina Dolice, woj. Zachodniopomorskie)
Słuchajcie Druhowie,
A czy wiecie może w jakim stopniu (%) pokrywane są koszty takiego remontu? Jest jakoś uwarunkowane czy to po prostu zależy od decyzji jaką kwotę mogą przyznać?:)
Pozdrawiam Jarek.
A czy wiecie może w jakim stopniu (%) pokrywane są koszty takiego remontu? Jest jakoś uwarunkowane czy to po prostu zależy od decyzji jaką kwotę mogą przyznać?:)
Pozdrawiam Jarek.
-
- OSP (gm., woj.): marynowy gm. nowy dwór gdański
U nas przyznają do 5.000 zł ale może to być mniej
-
- OSP (gm., woj.): Dolice (Gmina Dolice, woj. Zachodniopomorskie)
Tylko 5.000?pudzian7771 pisze:U nas przyznają do 5.000 zł ale może to być mniej

Szkoda, bo nasz koszt remontu opiewał będzie na jakieś 20.000 - 30.000 zł:(
No ale prawdopodobnie z terminem też już za późno... a osobiście mam nadzieję, że się sprawa nie przeciągnie do kolejnego stycznia:)