Chcecie zamontować DSP 52 BS ?
-
Topic author - Posty: 38
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Chcecie zamontować DSP 52 BS ?
.
Ostatnio zmieniony czw 22 lis 2012, 14:51 przez Grota112, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- OSP (gm., woj.): Mochy (Przemęt, wielkopolskie)
Re: Chcecie zamontować DSP 52 BS ? Tylko nie u nich to oszuś
Powinna być proforma, przelew, montaż i w razie nie wywiązania się z umowy proces karny.
-
Najpierw powinna być umowa - co i za ile. Nie było by żadnego problemu.
Przeglądam to forum dłuższy czas ale nie byłem zarejestrowanym userem bo nie było takiej potrzeby. Jednak dziś to zrobiłem.
Również przestrzegam przed panem B. i jego firmą, jeżeli można nazwać to w ogóle firmą. Nie będę dokładnie opisywał sprawy jaka zainstniała w mojej jednostce bo nie ma sensu ale lepiej omijać bokiem w/w firmę i pana B.
Również przestrzegam przed panem B. i jego firmą, jeżeli można nazwać to w ogóle firmą. Nie będę dokładnie opisywał sprawy jaka zainstniała w mojej jednostce bo nie ma sensu ale lepiej omijać bokiem w/w firmę i pana B.
-
- OSP (gm., woj.): Łódź - Sikawa (woj. łódzkie)
- Kontakt:
Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę takie opinie.
Nigdy nie miałem problemu, zawsze chętnie służył pomocą, system mamy już półtora roku i działa bez zarzutów.
Jest trochę błędu z Waszej strony, należy pierw poprosić o ofertę i ją zaakceptować (wtedy ze względu na wszystko cena musi być taka jak na ofercie), bądź po prostu podpisać umowę przed montażem.
Nigdy nie miałem problemu, zawsze chętnie służył pomocą, system mamy już półtora roku i działa bez zarzutów.
Jest trochę błędu z Waszej strony, należy pierw poprosić o ofertę i ją zaakceptować (wtedy ze względu na wszystko cena musi być taka jak na ofercie), bądź po prostu podpisać umowę przed montażem.
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
popieram BONKA załatwia sie formalności i ustala cenę ,za jaka ma być zrobione,może nie w temaćie ale jak ja kupowałem radia nasobne to ustaliłem cenę za jaką może sprzedać ,i kupiłem moim zdaniem bardzo dobrze z pokrowcami i mikrofonami