Strażak Sam.Polska bez Fikcji

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
Firestarter
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Okolice Krakowa
Status: Offline

Strażak Sam.Polska bez Fikcji

Post autor: Firestarter »

star

Re: Strażak Sam.Polska bez Fikcji

Post autor: star »

a niektórzy się dziwią jak pisałem że w KSRG też wyjeżdża sam kierowca ...""polska to dziwny kraj""pewnie się już nic nie zmieni na lepsze....mała szansa istnieje ale może być za pużno...a temat jest trafiony w dziesiątke.. może niekture niedowiarki przekonają się ze nawet i u GÓRY nie jest kolorowo
Awatar użytkownika

czester0

Post autor: czester0 »

Wszystko jest dobrze jak nic się nie stanie ale jeżeli zdarzy się wypadek będzie z tego afera na cały kraj. Dostałem analizę wypadku śmiertelnego strażaka OSP i z niej wynika ,że nie ważna jest przyczyna tylko , że zastęp był niepełny , a strażakowi skończyły się badania. U nas bardzo szybko można zostać bohaterem ale jeszcze szybciej ofiarą urzędniczej paplaniny.
Awatar użytkownika

wujo2010

Post autor: wujo2010 »

Niestety ostatnio zuważyłem spadek liczebności przyjeżdzających do pożaru strażaków :( Tak do południa w tygodniu , zjedzie się wiele jednostek a w samochodach przeważnie sami kierowcy .
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat