Pomoc od GDDKiA
-
Topic author - Posty: 421
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
- Status: Offline
Pomoc od GDDKiA
Witam,
szukałem na forum zapytań odnośnie pomocy od Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad lecz nie znalazłem. Czy któraś z Waszych jednostek starała się o jakieś środki? Jak to wyglądało?
Pozdrawiam
szukałem na forum zapytań odnośnie pomocy od Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad lecz nie znalazłem. Czy któraś z Waszych jednostek starała się o jakieś środki? Jak to wyglądało?
Pozdrawiam
-
Re: Pomoc od GDDKiA
pisałem ale odp. neagatywa bo oni maja budzet na wyznaczone cele np naprawa i remont dróg i ich budzet nie obejmuje pomocy w zakupie sprzetu dla osp
-
a mogliby miec na zakup hydrauliki... na ich drogach tez sa wypadki...
-
- OSP (gm., woj.): OSP Recz zach-pom.
Witam ! my tez pisaliśmy do GDDKIA o wsparcie finansowe przy zakupie sorbętu bardzo dużo naszych wyjazdów mamy do usuwania plam oleju na krajowej 10 odpisali nam że koszty za sprzątanie drogi ponosi sprawca kolizji lub wypadku drogowego tarze powiniśmy zakładać sprawy sadowe sprawca wypadku.
-
od kogo jeszcze byloby mozna napisac o jakies pieniazki? Lasy Panstwowe, PZU, ... co dalej? KRUS wpisal nas na liste oczekujacych po torbe OSP R-1...
Sponsorzy prywatni , duże firmy ,fundusz solecki.Papier wszystko przyjmie