Problem z bazą danych
-
Topic author - Posty: 22
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Lublewo (gm. Kolbudy, woj. Pomorskie)
- Status: Offline
Problem z bazą danych
Witam.
Zwracam się do was z prośbą o pomoc, a mianowicie chodzi mi o to że zrobiłem stronę mojej jednostki , działała ona przez dobre 4/5 miesięcy i teraz od paru dni mam problem z bazą danych.
Wchodząc na stronę mojej jednostki wyskakuje informacja o tym że jest ''Błąd połączenia z bazą danych'', a gdy wchodzę w bazę danych wyskakuje mi informacja którą zamieszczam na tym zdjęciu: http://img20.imageshack.us/img20/9259/b ... ych202.png
Bardzo proszę o pomoc bo strona naprawdę jest potrzebna nam na co dzień.
Zwracam się do was z prośbą o pomoc, a mianowicie chodzi mi o to że zrobiłem stronę mojej jednostki , działała ona przez dobre 4/5 miesięcy i teraz od paru dni mam problem z bazą danych.
Wchodząc na stronę mojej jednostki wyskakuje informacja o tym że jest ''Błąd połączenia z bazą danych'', a gdy wchodzę w bazę danych wyskakuje mi informacja którą zamieszczam na tym zdjęciu: http://img20.imageshack.us/img20/9259/b ... ych202.png
Bardzo proszę o pomoc bo strona naprawdę jest potrzebna nam na co dzień.
www.Lublewo.osp.org.pl - Zapraszam na stronę naszej jednostki!
Re: Problem z bazą danych
Najprostsza rada: zmień hosting na płatny (dla strony www jednostki OSP wystarczą naprawdę niedrogie opcje serwerowe)
-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
Ja czasem czyszczę bazę bo jest zapełniona przez spamy itp. I zastanawiam się nad płatnym hostingiem.
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
drogie nie drogie ale opłacać trzeba nie których jednostek nie stać na opłaty,więc musimy ponarzekać i korzystać z tego co dają:)
-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
Kolego moja propozycja podłączcie się jako subdomena pod stronę waszej miejscowości (bo to wasza prawda?) lublewo.pl.
Adres ma normalny więc wy byście mieli adres np. osp.lublewo.pl, łatwiejszy, prostszy i na płatnym hostingu, czyli lepszy.
Więc chyba możecie się jakoś dogadać z tymi od tej strony lublewo.pl
Adres ma normalny więc wy byście mieli adres np. osp.lublewo.pl, łatwiejszy, prostszy i na płatnym hostingu, czyli lepszy.
Więc chyba możecie się jakoś dogadać z tymi od tej strony lublewo.pl
-
Topic author - Posty: 22
- OSP (gm., woj.): Lublewo (gm. Kolbudy, woj. Pomorskie)
No może damy radę podłączyć się do tej strony, dzięki za pomoc 

www.Lublewo.osp.org.pl - Zapraszam na stronę naszej jednostki!