karosacja auta pytanie??
-
Topic author - Posty: 89
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
karosacja auta pytanie??
Witam !!
Mam pytanie do kolegów ?? czy może pisał któś na Środki pochodzące z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej na karosację samochodów pożarniczych??
Jeżeli tak to prosze o pomoc doradczą jak to napisać ? czy jest to jakieś gotowe podanie /wniosek ? i gdzie należy to wysłać ??
z góry dziekuję!!
Mam pytanie do kolegów ?? czy może pisał któś na Środki pochodzące z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej na karosację samochodów pożarniczych??
Jeżeli tak to prosze o pomoc doradczą jak to napisać ? czy jest to jakieś gotowe podanie /wniosek ? i gdzie należy to wysłać ??
z góry dziekuję!!
-
- OSP (gm., woj.): Baniocha Góra Kalwarja mazowieckie
Re: karosacja auta pytanie??
Witam z tego co wiem to wnioski do WFOŚiGW trzeba było złożyć do 15 marca, czyli za 5 dni mija czas. A wszystkie info znajdziesz na stronie WFOŚiGW .
Rycerze Floriana -to my
Ciekawe który oddział to zamiescił na swojej stronie ? podaj link do tego info . W tamtym roku składałem w maju na dofinansowanie na holmatroospkowal1 pisze:Witam z tego co wiem to wnioski do WFOŚiGW trzeba było złożyć do 15 marca, czyli za 5 dni mija czas. A wszystkie info znajdziesz na stronie WFOŚiGW .
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Baniocha Góra Kalwarja mazowieckie
I co udało sięGLM pisze:Ciekawe który oddział to zamiescił na swojej stronie ? podaj link do tego info . W tamtym roku składałem w maju na dofinansowanie na holmatroospkowal1 pisze:Witam z tego co wiem to wnioski do WFOŚiGW trzeba było złożyć do 15 marca, czyli za 5 dni mija czas. A wszystkie info znajdziesz na stronie WFOŚiGW .

Rycerze Floriana -to my
pewnie ze się udało we wrzesniu odebrałem z Zielonki a załatwiane wszystko w oddziale w Siedlcachospkowal1 pisze:I co udało sięGLM pisze:Ciekawe który oddział to zamiescił na swojej stronie ? podaj link do tego info . W tamtym roku składałem w maju na dofinansowanie na holmatroospkowal1 pisze:Witam z tego co wiem to wnioski do WFOŚiGW trzeba było złożyć do 15 marca, czyli za 5 dni mija czas. A wszystkie info znajdziesz na stronie WFOŚiGW .nie znam szczegółów taką informacje otrzymałem od mojego komendanta gminnego chodzi o mazowieckie
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
Topic author - Posty: 89
A gdzie moge znaleść taki wniosek ??
i czy dla wszystkich woj. są takie same wnioski ?? i jak jest naprawdę z tym terminem składania ?
i czy dla wszystkich woj. są takie same wnioski ?? i jak jest naprawdę z tym terminem składania ?
-
- OSP (gm., woj.): OSP Jasionka gm. Parczew woj Lubelskie
kolego ja wiem że nie jesteś z Lubelskiego ale ja pobierałem w moim przypadku wnioski z tej strony
http://www.wfos.lublin.pl/bip//index.ph ... &Itemid=69
Myśl że musisz po prostu albo wejść na stronę NFOŚIGW twojego województwa albo po prostu zadzwoń do nich -myślę że na pewno ktoś Ci pomoże
http://www.wfos.lublin.pl/bip//index.ph ... &Itemid=69
Myśl że musisz po prostu albo wejść na stronę NFOŚIGW twojego województwa albo po prostu zadzwoń do nich -myślę że na pewno ktoś Ci pomoże