Sikawka konna
-
Topic author - Posty: 15
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Wąsowo gm Kuślin, woj. wielkopolskie
- Status: Offline
Sikawka konna
Witam.
Jako jednostka remontujemy sikawkę, brakuje nam kół, może któryś z druhów ma na sprzedaz? Proszę o kontakt.
Jako jednostka remontujemy sikawkę, brakuje nam kół, może któryś z druhów ma na sprzedaz? Proszę o kontakt.
"Strażak Ochotnik: osoba, która nie zważając na pogodę, humor i inne przypadłości biegnie co sił ratować życie i mienie innych."
-
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Re: Sikawka konna
Witaj,moja jednostka startuje na sikawce konnej do zawodów strażackich. Jeśli spotkam się z naszym opiekunem z osp którego to jest "dział" to postaram się jak najszybciej Ci napisać. Co gdzie i jak można dostać. Koła ogólnie są drogie.Bo są wykonywane bodajże na zamówienia teraz obecnie. Zawsze można podpytać dorożkarzy ale nie wiem czy mieszkasz w dużym mieście, lub masz możliwość podjechania.Jednak jeśli będę wiedział coś wiecej postaram się pomóc.Gdzie ów koła można dostać, pytanie jakie województwo jesteście? Pozdrawiam Kulek
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
Sikawka konna
Jestem członkiem OSP Wąsowo, woj. wielkopolskie. 

"Strażak Ochotnik: osoba, która nie zważając na pogodę, humor i inne przypadłości biegnie co sił ratować życie i mienie innych."
-
Tak właśnie myślałem po ostatnim artykule w naszej gazetce. Prawie sąsiadujemy ze sobą. Gratuluje znaleziska , napisz coś więcej np. z którego jest roku i kto ją wyprodukował , w naszym posiadaniu jest okaz z 1913r. a jeżeli chodzi o koła to chyba tylko Pniewy.StrażakPNT pisze:Jestem członkiem OSP Wąsowo, woj. wielkopolskie.
-

Pozdrawiam Damian
znalazłem takie coś
http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,spr ... 00499.html
nie wiem czy rozmiar pasuje i w jakim są stanie.
http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,spr ... 00499.html
nie wiem czy rozmiar pasuje i w jakim są stanie.
Ln
-
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Hejka, wybacz że odpisuje bardzo późno jednak że dowiedziałem sie że w Wielkopolsce to najblizej macie do Poznania jeśli chodzi o koła, oczywiście dam Ci numer do mojego druha który zajmuje się sikawką konną. A przyznam ze koło dobre i obite w iście dobrym klasycznym stylu sikawkowym. Numer na wiadomosci prywatnej
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo