witam!!! planuje dla swojej MDP zakupić hełmy na zawody. zainteresowanie ta formacja oraz strażą z roku na rok jest większe w mojej miejscowości. Dlatego postanowiłem zakupić hełmy. Gdy zbliżają się zawody to trzeba pożyczać od innych jednostek. a wiadomo swoje to swoje.. Z hełmów korzystałyby również Kobiety których używanie dopuszcza regulamin podczas zawodów w grupie C. Pytam wiec co polecacie? Gdzie kupić? Głownie cena żeby była przystępną. A może istnieje jakaś możliwość dofinansowania do zakupu? A może jakaś jednostka ma zbędne hełmy? odbiorę każdą ilość w rozsądnej cenie:)
czy są dozwolone? oraz czy nie ma żadnych przeciwwskazań regulaminowych?
wkładka w kasku była odwrócona tył na przód. znaczy się daszek był zamiast z przodu to był z tylu.
kolego nie jestem upierdliwy ale nie przesadzaj ,dałbyś w jeden dział forum a nie zaśmiecał całe forum chyba że coś nie kumaty jesteś przecież każdy przegląda forum jakbyś wrzucił np; w sprzęt strażacki na pewno by ci ktoś odpisał
Wiecie co? naprawdę nie wiem dlaczego straż pożarna jest tak niedoposażoną służbą... Na bezpieczeństwie nie wolno przecież w żadnym wypadku oszczędzać!!!