OTWP-2007
-
Topic author - Posty: 2
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
OTWP-2007

to jest ni sprawiedliwe
jestem zeszło rocznym zwy.1miejsca w OTWP w Gdansku
ale w tym rozu ktos wymyslił i napisał i to jeszcze grubym drukiem ze zeszłoroczni uczestnicy ktozy zajeli 1 nie moga startowac!!!!!!!!!!!!!!!
i to jets duch WALIK

ale w tym rozu ktos wymyslił i napisał i to jeszcze grubym drukiem ze zeszłoroczni uczestnicy ktozy zajeli 1 nie moga startowac!!!!!!!!!!!!!!!
i to jets duch WALIK

-
...
Mam dwa problemy...może ktoś pomoże???
Pierwszy to taki, że brałem udział w gminnych eliminacjach otwp 2007 i zająłem 3 miejsce, a koleżanka I.Tak na ogół to w mojej szkole i jednostce OSP zajmuje się tym konkursem i przygotowuję do nich uczestników..Chciałbym zapytać czy mogę jechać jako opiekun na eliminacje wojewódzkie z tego względu, że ten nauczyciel który mi pomaga nie będzie miał czasu na nie ponieważ... eliminacje woj. Śląskiego są 12 maja..oczywiście jeśli mnie upoważni......
a drugi to taki że jestem w gimnazjum i proponują mi start jeszcze w najstarszej grupie wiekowej na otwp 2007...nie wiem czy mogę????
Pierwszy to taki, że brałem udział w gminnych eliminacjach otwp 2007 i zająłem 3 miejsce, a koleżanka I.Tak na ogół to w mojej szkole i jednostce OSP zajmuje się tym konkursem i przygotowuję do nich uczestników..Chciałbym zapytać czy mogę jechać jako opiekun na eliminacje wojewódzkie z tego względu, że ten nauczyciel który mi pomaga nie będzie miał czasu na nie ponieważ... eliminacje woj. Śląskiego są 12 maja..oczywiście jeśli mnie upoważni......
a drugi to taki że jestem w gimnazjum i proponują mi start jeszcze w najstarszej grupie wiekowej na otwp 2007...nie wiem czy mogę????
by feuerwehrmann
-
- Kontakt:
nic z tego...jesli jestes w gimn. to nie mozesz, kategorie sa scisle okreslone, szkolami ale takze wiekiem, ktory ci start ogranicza....
a jako opiekun to jak najbardziej mysle, ze tak, jesli Cie ten nauczyciel upowazni...
bo na woj. to i tak chodzi o to ile obiadow wydac i ile osob zwiedza
heh
a jako opiekun to jak najbardziej mysle, ze tak, jesli Cie ten nauczyciel upowazni...
bo na woj. to i tak chodzi o to ile obiadow wydac i ile osob zwiedza

heh
Zapraszam do odwiedzania skromnej strony OSP Łubiana!!!
-
...
bo chce parę fotek pstryknąć do kroniki..i spotkać się ze znajomymi z komendy..A trzeba dziewczynie dodać .....
by feuerwehrmann