Witam.
Druhno Tesiu.
Powiedzmy sobie szczerze, obecny regulamin OTWP i jego poprzednie wersje, to wielki bubel, pisał go ktoś kto nie ma chyba żadnego pojęcia o temacie.
W punkcie II, napisano.
Organizatorem jest Zarząd Główny ZOSP RP, przy współpracy:
Kolejno są wymienione instytucje współpracujące, miedzy innymi współpracą zajmują się Zarządy Oddziałów Związku ZOSP RP.
W punkcie V regulaminu Komitet organizacyjny, jest napisane, że:
Na każdym szczeblu OTWP kieruje komitet organizacyjny złożony z przedstawicieli organizatora i instytucji i organizacji współpracujących.
Jeszcze raz powrócę do punktu II regulaminu
Organizatorem jest Zarząd Główny ZOSP RP
W punkcie VI, napisano:
orzeczenia jury są ostateczne, niby dlaczego?
Proszę spojrzeć na regulaminy innych konkursów, teleturnieje (np, Wielka Gra w TVP) itp..., Każdy ma prawo się odwołać, jeżeli jest przekonany o swojej poprawnej odpowiedzi.
A w Naszym konkursie zostało dalej po komunistycznemu, TO MY MAMY RACJĘ A TY SIEDŹ CICHO!!!
Kilkakrotnie przekonałem sie osobiście, że prawidłowa odpowiedź była inna niż uznawana za prawidłowa , podczas eliminacji gminnych OTWP i co?
Wręcz bezczelnie Komendant Gminny powiedział mi, że dostają takie odpowiedzi i są one prawidłowe.
Ludzie komu my robimy wodę z mózgu, dzieciom, znają prawidłową odpowiedź , ale poprawna jest ta, którą "Organizator he, he" uznaje za słuszną .
Dlaczego takie dziecko, młodzieniec nie może się odwołać, bo co? urazi ambicje organizatora, jeżeli organizator jest niedouczony, to niech ma tyle odwagi cywilnej aby się przyznać do błędu i za tan błąd przeprosić, a nie być Panem i Władcą.
Związek jest jeden, jeden jest organizator (patrz punkt II regulaminu OTWP), wiec jakie modyfikacje regulaminu, dlaczego wymagacie stosowanie jednego regulaminu umundurowania, zawodów, noszenia odznak, itp..., dlaczego, BO JEST TO JEDEN ZWIAZEK, niech to do was dotrze.
Inna sprawa, nadal nie odpowiadacie na zadane WAM pytania.
Napisałem do druhny pm,, druhna odpowiadała dziś na forum, ale na mojego pm nie, OK może za trudne pytanie?
Napisałem tez mila (prostego) odnośnie raportu OSP na
raport@zosprp.pl i tez nie otrzymałem odpowiedzi, po co Wy tam jesteście, po co bierzecie kasę, którą można by przeznaczyć na inne potrzebne cele.
Sorry, troche mnie poniosło, ale sądze , że każdy powinien swą prace wykonywać jak najlepiej. Jeszcze raz sorry, ten mój post jest do całego Zarządu Głównego, nie tylko do druhny, choć tak wygląda, ale tak nie jest, po prostu wykorzystałem możliwość odpowiedzi na post.
PS.
Nadal oczekuje od druhny odpowiedzi na mojego pm
Pozdrawiam Brać strażacką.