Pomorskie,Gdynia
-
Topic author - Posty: 2
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Pomorskie Gdynia
- Status: Offline
Pomorskie,Gdynia
Witam Mam na Imię Mateusz Jestem z Gdyni i mam 14 lat i zastanawiałem się nad wstąpieniem do Ochotniczej Straży Pożarnej Ale nie wiem czy mnie przyjmą z Racji że mam 14 lat można prosić jakieś rady ? Z góry dziękuję 

-
- OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
Re: Pomorskie,Gdynia
no narazie to mlodziezowka, a za 3-4 latka juz OSP, w tym czasie przy odrobinie checi poznasz troche sprzetu, obycia ze straza a potem bedzie Ci latwiej
-
Topic author - Posty: 2
- OSP (gm., woj.): Pomorskie Gdynia
Aha Bardzo Dziękuje a to Mnie więcej Wiesz gdzie się zgłosić w Moim Mieście bo ja trochę nie w TemacieXCerber pisze:no narazie to mlodziezowka, a za 3-4 latka juz OSP, w tym czasie przy odrobinie checi poznasz troche sprzetu, obycia ze straza a potem bedzie Ci latwiej

Witam,
Świetnie trafiłeś, w Gdyni istnieje tylko jedna MDP, tak się składa, że ja jestem jej Dowódcą. Serdecznie zapraszam cię do kontaktu ze mną- mdpospgdynia@wp.pl . Jesteśmy bardzo prężnie działającą drużyną, wysoko ocenianą w województwie, teraz dostaniemy właśnie swoją "remizę" oraz dofinansowanie za co kupiliśmy sprzęt i mundury koszarowe. Jeszcze raz zapraszam!
Ze strażackim pozdrowieniem!
Dowódca MDP
dh. Adam Labuhn
Świetnie trafiłeś, w Gdyni istnieje tylko jedna MDP, tak się składa, że ja jestem jej Dowódcą. Serdecznie zapraszam cię do kontaktu ze mną- mdpospgdynia@wp.pl . Jesteśmy bardzo prężnie działającą drużyną, wysoko ocenianą w województwie, teraz dostaniemy właśnie swoją "remizę" oraz dofinansowanie za co kupiliśmy sprzęt i mundury koszarowe. Jeszcze raz zapraszam!
Ze strażackim pozdrowieniem!
Dowódca MDP
dh. Adam Labuhn