jak odzyskać kronike
-
Topic author - Posty: 28
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
jak odzyskać kronike
Zlecono mi przygotowanie strony internetowej i w związku z tym poprosiłem o kronike. Okazało się, że nasza kronika jest bardziej tajna niż teczka Tymińskiego. Po wczorajszym zarządzie dowiedziałem się od człowieka, który był tez w długowiecznym poprzednim zarządzie, że moge sobie kronike wybić z głowy. Dlatego proszę o informacje w jaki sposób zgodny z prawem mogę wyegzekwować kronikę od "tych" ludzi.
Druga sprawa to taka, że ten sam człowiek udzielił mi informacji, że nasza kronika zajęła 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie kronik kilka lat temu. Czy mógłby mi ktoś podać wyniki konkursów kilka lat wstecz, bo niebardzo chce mi się wierzyć.
dziękuję
RP
Druga sprawa to taka, że ten sam człowiek udzielił mi informacji, że nasza kronika zajęła 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie kronik kilka lat temu. Czy mógłby mi ktoś podać wyniki konkursów kilka lat wstecz, bo niebardzo chce mi się wierzyć.
dziękuję
RP
Pozdrowienia
rpustula@wp.pl
rpustula@wp.pl
-
- Kontakt:
je¶li a¿ tak siê boj± o ta kronikê, we¼ aparat cyfrowy i przy tym autorze ró zdjêcia - kartka po kartce - kroniki nie zniszczysz a materia³y bêdziesz mia³.
ale jednego nie rozumiem, chcesz zrobiæ swojej jednostce stronê, to czemu Ci to udrudniaj±?
ps. kronika mojej osp le¿y u mnie
ale jednego nie rozumiem, chcesz zrobiæ swojej jednostce stronê, to czemu Ci to udrudniaj±?
ps. kronika mojej osp le¿y u mnie

pozdrawiam
druh Marek
zapraszam na stronê konieczkowskich stra¿aków.
druh Marek
zapraszam na stronê konieczkowskich stra¿aków.
Jeszczy gdybym sam sobie tę stronę wymyślił, ale to był co prawda mój pomysł ale spotkał sie z aprobatą zarządu. Jest tylko ten jeden burak i paru podjudzaczy, przy zmianie zarządu zabrali kronike i ani rusz. Już kombinowałem z aparatem, z kamerą. Nie da i już. Niech sobie ją zje, ale problem w tym, że żyje jeszcze tylko jeden człowiek założyciel naszej OSP, sympatyczny człowiek ale w podeszłym wieku i niebardzo będzie miał siłe zeznawać 
Gdyby to były kwity księgowe to rozumiem, nakradli i niszczą dokumenty, ale chyba w kronice nie opisywali swoich machlojek
)
Może gdyby ta kronika coś wygrała to jako dokument publiczny (przegrani maja prawo ją zobaczyć) byłaby do odzyskania z pomocą związku.
Nie wiem, śmiac mi sie chce z głupoty pseudo-działaczy. Pomyśleć, że tacy ludzie "rozwijali" idee bezinteresownej pomocy drugiemu człowiekowi.
Pozdro
RP

Gdyby to były kwity księgowe to rozumiem, nakradli i niszczą dokumenty, ale chyba w kronice nie opisywali swoich machlojek

Może gdyby ta kronika coś wygrała to jako dokument publiczny (przegrani maja prawo ją zobaczyć) byłaby do odzyskania z pomocą związku.
Nie wiem, śmiac mi sie chce z głupoty pseudo-działaczy. Pomyśleć, że tacy ludzie "rozwijali" idee bezinteresownej pomocy drugiemu człowiekowi.
Pozdro
RP
Pozdrowienia
rpustula@wp.pl
rpustula@wp.pl
Witam! Ogólnopolski Konkurs Kronik OSP organizowany jest w tym roku po raz 12, musiałbyś podać bliższe dane odnośnie roku w którym kronika brała udział w Konkursie. Wyniki w formie elektronicznej archiwizujemy od 1999 roku, natomiast lata wcześniejsze są słabo zarchiwizowane. Jeżeli chcesz uzyskać pełniejsze informacje to mogę podać kontakt do wileloletniego członka Komisji Historycznej ZG - jurora Konkursu Kronik.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam
Dzisiaj o godzinie 14.45 pochowaliśmy w/w założyciela naszej OSP i orkiestry. Odszedł Człowiek, który w naszej miejscowości był żywą legendą. Wszystko co miało wspólnego z rozwojem kulturalnym w naszej miejscowości było inicjowane przez niego lub miało jego kuratele. Niesamowity człowiek. Założyciel orkiestry i chóru, które przez wiele lat prowadził. Honorowy kapelmistrz i członek naszej OSP. Pożegnany został z asystą druhów strażaków, przy śpiewie naszego chóru i żałobnych marszach orkiestry, przy dźwiękach syreny....
Dzisiaj o godzinie 14.45 pochowaliśmy w/w założyciela naszej OSP i orkiestry. Odszedł Człowiek, który w naszej miejscowości był żywą legendą. Wszystko co miało wspólnego z rozwojem kulturalnym w naszej miejscowości było inicjowane przez niego lub miało jego kuratele. Niesamowity człowiek. Założyciel orkiestry i chóru, które przez wiele lat prowadził. Honorowy kapelmistrz i członek naszej OSP. Pożegnany został z asystą druhów strażaków, przy śpiewie naszego chóru i żałobnych marszach orkiestry, przy dźwiękach syreny....
Pozdrowienia
rpustula@wp.pl
rpustula@wp.pl
-
- OSP (gm., woj.): 43654645634656464643
- Kontakt:
Re: jak odzyskać kronike
Dokładnie, rób zdjęcia kartka po kartce. Będziesz pewien że masz nad tym pełną kontrole.
-
- Kontakt:
-
- OSP (gm., woj.): Bochnia Małopolska
fajnie to opisne 

dobrze wiedzieć.