Tatuaż, a straż pożarna.
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Suwałki , Podlaskie
- Status: Offline
Tatuaż, a straż pożarna.
Witam, interesuje mnie podejście do tatuaży w Straży Pożarnej.
Posiadam tatuaż na łydce, nie jest to żaden tatuaż o niedozwolonej czy obraźliwej treści, i chciałbym się dowiedzieć czy tatuaż nie dyskwalifikuje mnie z dostania się do Straży Pożarnej. Do straży chciałbym się dostać 'z ulicy'.
Dzięki za ewentualne szybkie odpowiedzi.
PS. Za pewne temat był poruszany na forum, lecz ja nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
Posiadam tatuaż na łydce, nie jest to żaden tatuaż o niedozwolonej czy obraźliwej treści, i chciałbym się dowiedzieć czy tatuaż nie dyskwalifikuje mnie z dostania się do Straży Pożarnej. Do straży chciałbym się dostać 'z ulicy'.
Dzięki za ewentualne szybkie odpowiedzi.
PS. Za pewne temat był poruszany na forum, lecz ja nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
-
- OSP (gm., woj.): sochaczew osp NOWA WIŚ
Re: Tatuaż, a straż pożarna.
kolego NIGDZIE NIE MA ZABRONIONEGO POSIADANIA CZYLI NIE MASZ CZYM SIE PRZEJMOWAĆ;)
-
-
-
- OSP (gm., woj.): Różan, Mazowieckie
spokojnie możesz sobie robić ja mam pełno tatuaży i nie mam z tym żadnego problemu:)
Można mieć, nie widzę przeszkód.
W policji chyba są problemy ale przy tatuażach widocznych: szyja, ręce itp
Może jeśli jest się wytatuowanym od stóp do głów to pracodawca będzie miał z tym problem, ale to w każdej pracy. Kilka tatuaży w niczym nie przeszkadza.
Nie ma problemu z tatuażami, czasami krzywo patrzą przełożeni starej daty 

Najlepsze plecaki turystyczne
Wielu strażaków ma tatuaże, normalna rzecz. Z tutażem w widocznym miejscu możesz mieć problem żeby dostać się w miejsca gdzie się obsługuje klientów, a tak to luzik.
Ja nie wiem o czym ta rozmowa.Jesli tatuaż ma cos wspólnego z pożarem lub niesieniem pomocy to jakas lekka przesada.
-
A co ma zawód do tatuażu
. Chyba, że chcecie właśnie wykonać sobie taki tatuaż, który będzie odzwierciedlać to czym na co dzień się zajmujecie. Ogólnie, jak poszukujecie dobry salon tatuażu słupsk, to warto udać się do Sky Tattoo, który wykonuje rzetelnie i bezpiecznie tatauże.

nie sądzę, by tatuaż stanowił jakąkolwiek przeszkodę jeśli chodzi o pracę w straży
sama też rozważam sobie jego wykonanie
wiadomo, że i tak najwazniejsze jest to by trafić do dobrego studia, do osób, które mają w tej kwestii doświadczenie. Jeśli chodzi o Warszawę to podobają mi się tatuaże wykonane w studiu Jah Love Tattoo