Okna pcv

Wszelkie sprawy dotyczące Straży Pożarnych od strony prawnej.

Topic author
johnpatong111
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Okna pcv

Post autor: johnpatong111 »

Zamierzam wymienić okna i trafiłem na ofertę tej firmy:https://ajokna.com.pl/okna/okna-pcv/
Zależy mi na dobrej termoizolacji i solidnym wykonaniu. Czy ktoś może polecić AJ Okna? Jak z jakością produktu i obsługą klienta?

wera

Re: Okna pcv

Post autor: wera »

Jak dobre i ciepłe okna to coś z rozwiązań dla domów pasywnych od Oknoplast. Mają naprawdę niezłe rozwiązania. No i obowiązkowo z ciepłym montażem. Pogadaj w Sampre. Na pewno dobiorą rozwiązanie i też montaż. Pomyśl też o roletach, bo pomagają.

Wandka
OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie

Post autor: Wandka »

Okna PCV to popularny wybór ze względu na trwałość i dobrą izolację termiczną. Przy montażu często pojawia się problem z pozostałościami kleju na szybach, dlatego warto wiedzieć, jak usunąć klej z szyby okiennej bez uszkadzania powierzchni. Skuteczne metody i odpowiednie produkty ułatwiają to zadanie, co znacznie przyspiesza finalizację prac. Polecam zwrócić uwagę na rozwiązania dostępne u sprawdzonych producentów, takich jak Bostik.

irona

Post autor: irona »

Jako fanka drewna pewnie wybrałabym drewniane okna zamiast pcv obecnie. Dużo zależy od tego na jaki wydatek możemy sobie pozwolić. Drewno zawsze będzie kosztowało więcej, ale ma tez znacznie więcej zalet. Okiennice drewniane tak samo mi się podobają, widziałam już kilka nowoczesnych domów, w których takie zostały zamontowane. W ciekawych kolorach, wzorach, to niezaprzeczalna dekoracja całego domu i ubogacenie elewacji. Zwracają na siebie uwagę, a przy tym są wyjątkowo praktyczne.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat