Witam
Jak wiadomo w tym roku w większosci jednostek bedą lub już były nowe wybory.
Moje pytanie jest takie odnośnie tych wszystkich druków do wypełnienia na zebraniu.
Które druki podpisuje stary prezes a które druki podpisuje już nowy prezes ?
druki na zebranie a nowy zarząd
-
Topic author - Posty: 526
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: druki na zebranie a nowy zarząd
wg. mnie to jest sprawozdawcze za 2010 to wszystko podpisuje stary, a czy u was sprawozdanie finansowe zał nr 3a muszą wszyskie jednostki wypełniać ,nawet te które nie prowadzą żadnej dziełalnosci?
Re: druki na zebranie a nowy zarząd
To jest sprawozdawczo - wyborcze, czyli sprawozdanie za 2010 i wybory na przyszłą kadencje.
Interesuje mnie szczególnei druk Plan działalności i Plan finansowy na 2011 rok, kto go podpisuje? stary czy nowy zarząd ??
A co do załącznika 3a to u nas wszyscy to wypełniają, robi nam to biuro rachunkowe, my tylko zawozimy papiery a pani nam wszystko wylicza i drukuje od razu CIT-a i ona móiw że każda jednostka musi to mieć wypełnione, nie tyle do sprawozdania, co do urzędu skarbowego jako załacznik do CIT
Interesuje mnie szczególnei druk Plan działalności i Plan finansowy na 2011 rok, kto go podpisuje? stary czy nowy zarząd ??
A co do załącznika 3a to u nas wszyscy to wypełniają, robi nam to biuro rachunkowe, my tylko zawozimy papiery a pani nam wszystko wylicza i drukuje od razu CIT-a i ona móiw że każda jednostka musi to mieć wypełnione, nie tyle do sprawozdania, co do urzędu skarbowego jako załacznik do CIT