Rejestracja OSP w Krajowym Sądzie Rejestrowym

Wszelkie sprawy dotyczące Straży Pożarnych od strony prawnej.
Awatar użytkownika

maro_71
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): gm. Golina woj.wielkopolskie
Kontakt:
Status: Offline

Re: Rejestracja OSP w Krajowym Sądzie Rejestrowym

Post autor: maro_71 »

Gotowe wypełnione wnioski są tutaj http://www.mysliborz.osp.org.pl/link.html
Pozdrawiam:
Komendant Gminny ZOSP RP

perez1665

Post autor: perez1665 »

Niestety nie moge otworzyc pliku na tej stronie czy ktos mógł by mi pomóc w załozeniu OSP bo niewiem kompletnie skad mam wziasc potrzebne dokumenty i jak je wypelnic prosil bym wszelkie informacje kierowac na maila Perez1665@interia.eu. Prosze o jakies Wzory wypelnione i czyste dokumenty i jakies porady Wielkie dzieki wszystkim co pomoga.

Emek88

Post autor: Emek88 »

Witam Wszystkich
Jestem nowy na forum i może od razu napisze o co chodzi, a mianowicie chcemu zarejestrowac naszą OSP i czy mogłbym prosić o przykładowe druki do sądu ktos wcześniej podał link z takimi drukami ale plik jest chroniony hasłem a zależy mi na tym żeby wszystko poszło za pierwszym razem
Pozdrawiam

condor
OSP (gm., woj.): wielkopolska,wlkp

Post autor: condor »

WITAM wszystkich!mam prośbe może mi ktoś powiedzieć jakie dokumenty należy złożyć do krs po zmianie zarządu i komisji rewizyjnej OSP?ile to kosztuje, ile jest na to czasu itp!z góry dziękuję pozdrawiam!jeśli mogę prosić wzór wypełnionego krs podaje adres e-mail: lukaszpowalowski@autograf.pl właśnie zostałem prezesem rozpadającej sie OSP wiec jak załatwie krs bede miał do WAS SZANOWNI STRAŻACY jeszcze ze sto pytań:)ale po kolei:) jeszcze raz dziękuję i pzdr

mietko
OSP (gm., woj.): Chorkówka, woj. podkarpackie

Post autor: mietko »

Może ktoś mi przesłać poprawnie wypełniony wniosek do krs formularz Z20 i ZK?? na adres askapaluch@gmail.com

oraz może ktos ma wypełniony wniosek o przyznanie torby PSP R-1 do Odziału KRUSu??

Z góry dzięki :)

Emek88

Post autor: Emek88 »

Polecam stronę organizacji pozarządowych ngo.pl dużo fajnych wiadomości

inicjatywa.dlugopole
OSP (gm., woj.): świdnica, dolnośląskie

Post autor: inicjatywa.dlugopole »

Kiedy można złożyć wniosek o przyznanie torby PSP R-1 do Odziału KRUSu i gdzie go można znaleźć? Dziękuję.

energy82
OSP (gm., woj.): Bolków, Dolnyśląsk

Post autor: energy82 »

Witam Druhów.

Nie chcę zaczynać nowego tematu, więc dołączę do was koledzy. Poszukuje na prośbę Prezesa druków ksr-zzk. Nigdzie nie mogę go znaleść (czyżby już nie był używany?). Ten druk różni się tym, że ma 7 części a krs-zk ma 4 części.

Ps. A co do Krusu i torby PSP-R1 to wniosek proponuje napisać samemu z uwzględnieniem osób przeszkolonych na ratownika medycznego, a termin składania jest dowolny, krus odpowie na pismo wraz z przyznaniem torby lub nie. Ja pisałem w czerwcu i mam obiecaną torbę w przyszłym roku.
... a ósmego dnia Bóg stworzył strażaka...
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat