Dotacje Unijne
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Sławatycze., Lubelskie
- Status: Offline
Dotacje Unijne
Witam mam pytanie czy są dotacje unijne na OSP? Chciałbym to wiedzieć jak najpredzej.
-
- OSP (gm., woj.): tarnowiec podkarpackie
Re: Dotacje Unijne
witam kolego !
dowiedzialeś się coś więcej na temat dotacji unijnych dla OSP ? również jestem zainteresowany tematem
dowiedzialeś się coś więcej na temat dotacji unijnych dla OSP ? również jestem zainteresowany tematem
-
- OSP (gm., woj.): OSP Karlino, Karlino, Zachodniopomorskie
Witam wszystkich zainteresowanych.
nasza OSP korzysta z dotacji unijnych w ramach POKL (7.3) z tzw. małych grantów do 50 tyś. Zrobiliśmy już 2 takie projekty i realizujemy 3. Ale nie będę czarować że to łatwe pieniądze. Trudno pozyskać i rozliczyć, ale realizacja bardzo łatwa.
Skontaktujcie się z regionalnym ośrodkiem EFS, jest w każdym dużym mieście. Tam doradcy pomogą przy pisaniu wniosku, rozliczeniu i można skorzystać z darmowych szkoleń.
nasza OSP korzysta z dotacji unijnych w ramach POKL (7.3) z tzw. małych grantów do 50 tyś. Zrobiliśmy już 2 takie projekty i realizujemy 3. Ale nie będę czarować że to łatwe pieniądze. Trudno pozyskać i rozliczyć, ale realizacja bardzo łatwa.
Skontaktujcie się z regionalnym ośrodkiem EFS, jest w każdym dużym mieście. Tam doradcy pomogą przy pisaniu wniosku, rozliczeniu i można skorzystać z darmowych szkoleń.
-
- OSP (gm., woj.): Opatów, Śląskie
napisz co pozyskaliście