Judo
-
Topic author - Posty: 20
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Gogolewo / gm. Dębnica Kaszubska / woj. Pomorskie
- Status: Offline
Judo
Wiem że temat nie do sportu pożarniczego ale może jakiś nowy pomysł na przyszłość. Druhowie jestem na 100% pewien że grupka ludzi którzy trenują/trenowali "Judo" by się tutaj znalazła. A mój pomysł dotyczy tego... żeby zorganizować pod Nazwą Pożarniczych zawodów Judo... Wiem że trochę namotałem ale wiecie o co chodzi... Co wy na taki pomysł?
-
- OSP (gm., woj.): JRG Nakło n/Not. kuj-pom.
Re: Judo
WITAM WAS SERDECZNIE WRESZCIE KTOŚ POMYŚLAŁ O INNEJ DYSCYPLINIE CHĘTNIE SPRAWDZIŁ BYM WASZE UMIEJĘTNOŚCI I PRZYPOMNIAŁ SOBIE MŁODE LATA MAJĄC 37 LAT NIEMA GDZIE TRENOWAĆ NADAL ĆWICZĘ ALE SAM I TRENUJE SWOJE DZIECI
TWIERDZE ŻE JUDO KSZTAŁCI CIAŁO I UMYSŁ - TO JEST W TYM FAJNE FAJNY POMYSŁ
POZDRAWIAM ARTUR
TWIERDZE ŻE JUDO KSZTAŁCI CIAŁO I UMYSŁ - TO JEST W TYM FAJNE FAJNY POMYSŁ
POZDRAWIAM ARTUR
-
- OSP (gm., woj.): OSP Dąbrowa Górnicza
- Kontakt:
Nie rozumiałem tego sportu, aż do igrzysk w Atlancie i Pawła Nastuli w akcji. Na fraki i na ziemię 

Pracuje w firmie, która produkuje rolety zewnętrzne Poznań oraz markizy Poznań jednym słowem wszystkie osłony okienne.
-
- OSP (gm., woj.): gmina bochnia, województwo małopolskie
- Kontakt:
Igrzyska w Atlancie to była klasyka... Nastula wtedy pozamiatał przeciwników pięknie, ale to się oglądało ! 

ciekawa sprawa, na pewno rozwojowa, oby tak dalej
Ale nie każdy strażak ćwiczy judo:)
-
- OSP (gm., woj.): Bochnia, Małopolskie
Jak najbardziej na plus, sporo strażaków, których znam trenuje judo 

-
Świetna sprawa.
Zawsze chętnie biorę udział w takich zajęciach.

Do wykorzystania w Straży Pożarnej www.maszynybudowlane24h.pl/ladowarki-kolowe
Igrzyska Olimpijskie
Sportowcy będą rywalizować w 37 dyscyplinach sportowych podczas Letnich Igrzysk Olimpijskich, które odbędą się w Tokio od 23 lipca do 8 sierpnia 2021 roku. Po raz pierwszy w historii program olimpijski obejmuje karate, deskorolkę, surfing i wspinaczkę sportową. Reprezentujemy https://bk-vulkan.xyz/pl/summer-olympics-2020 wszystkie dyscypliny Igrzysk w Tokio.